LOADING

Type to search

Arată-ne ce ai mai fotografiat! Intră în Comunitatea Blog de fotografie!

dragosasaftei 5 years ago

Ne întrebam la sfârșitul anului trecut cum am putea face să vă cunoaștem mai bine pe voi, cei care ne citiți. Ne gândeam că ne-ar plăcea să vă vedem fotografiile, să aflăm care articole v-au fost poate utile și ce ați mai dori să aflați, ce v-ar ajuta mai mult. Și apoi ne-a venit ideea să realizăm o platformă de comunitate. Așa a luat naștere…

Comunitatea Blog de fotografie

banner-comunitateEste un loc în care vă invităm să publicați fotografii făcute de voi, un loc în care puteți realiza albume, puteți cere sfaturi și oferi recomandări, puteți contacta alți membri și, cel mai important, putem interacționa mult mai ușor cu toții.

E o zonă în care vom învăța unii de la alții și vom împărtăși cadrele obținute de-a lungul timpului.

Așteptăm cu mare drag să comunicăm prin fotografii și prin cuvinte. S-auzim de bine și să vedem fotografii de care să putem spune mai departe! Poate chiar să scriem aici pe blog fotoreportaje și să povestim despre momente prin care ați trecut fotografiind. Putem face multe lucruri frumoase împreună!

Momentan suntem într-o versiune beta, motiv pentru care vă rugăm să ne anunțați dacă întâmpinați dificultăți în utilizarea platformei. Aici găsiți și un mic ghid de utilizare.

Și totodată cu lansarea comunității anunțăm și…

Parteneriatul cu Școala de Fotografie Freelancer

„…înainte sa fie un limbaj, fotografia e arta. Înainte sa fie arta, fotografia e un mestesug. Înainte sa fie mestesug, fotografia e fizica, mecanica, optica, chimie, electronica, informatica, atitudine, comunicare, orientare. Înainte sa fie toate acestea, fotografia este pasiune. Poti învata cu noi mai întâi alfabetul, mai apoi cuvintele si în cele din urma cum sa faci versuri, eseuri sau metafore în fotografie pentru ca, nu-i asa, fotografia este un limbaj…”

Despre asta e vorba în Școala de Fotografie Freelencer. Se organizează în fiecare an două sesiuni de cursuri cu diverse tematici: fotografia de nuntă, editarea foto, luminile în fotografie și așa mai departe, mai multe detalii despre fiecare putând găsi aici. E un loc foarte bun în care să înveți pas cu pas ce înseamnă limbajul complet al fotografiei.

În ce constă parteneriatul? La sfârşitul lunii unul dintre membrii activi pe Comunitatea Blog de fotografie va primi un voucher de 750 de lei* pe care să-l poată utiliza pentru înscrierea la unul din workshop-urile de editare foto sau flash photography (fotografia cu blițuri și lumini externe).

Așadar pe 1 martie 2014 vom realiza o tragere la sorți prin care vom alege câștigătorul voucher-ului de 750 de lei! Intră în concurs membri care sunt activi pe platforma de comunitate pe durata lunii februarie. Mult succes! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *