Adăugat pe 4 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Concurs: Cea mai bună fotografie auto – Votare

Concurs - Cea mai bună fotografie auto
Concurs - Cea mai bună fotografie auto

Ieri vă anunțam de primul concurs fulger pe care l-am desfășurat aici. Vă spunem de acum că în perioada următoare vor mai urma alte două concursuri care vă vor aduce premii interesante. Ca să nu ne dăm de gol, dar totuși să vă spunem în mare, va fi vorba de posibilitatea de a aduce fotografiile mai aproape de suflet și tehnica mai aproape de trup. Metaforic vorbind acum, bineînțeles. Veți vedea despre ce va fi vorba. :-)

Acum să revenim, iată fotografiile înscrise în concursul care va oferi câștigătorului o invitație la Salonul Auto-Moto oferită de Eurial Invest

Cum votezi fotografia favorită

Dați click pe fotografia care vă place și vi se va deschide o un sistem care are în partea dreaptă posibilitatea de a da like și a comenta folosindu-vă de contul de Facebook. Votați fotografia (sau fotografiile) favorite dându-le like. Vom contoriza mâine la prânz toate aprecierile primite, iar fotografia cu cele mai multe va fi anunțată câștigătoare la ora 13:00 într-un articol aici, pe Blog de fotografie. :-)

Succes!Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.