Adăugat pe 3 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Concurs: Cea mai bună fotografie auto

Concurs - Cea mai bună fotografie auto
Concurs - Cea mai bună fotografie auto

Îți plac mașinile? Îți place să le conduci? Dar, mai ales, îți place să le fotografiezi? Dacă da, s-ar putea să fi găsit o soluție care să îți aducă satisfacții în privința asta. :-)

Cu siguranță ați auzit de Salonul Auto-Moto București, un eveniment care implică majoritatea dealerilor auto și care vine cu fel și fel de surprize de-a lungul celor 5 zile în care se desfășoară (perioada 3-7 aprilie 2013). Este cel mai mare eveniment de acest fel. Noi am ajuns astăzi imediat după deschiderea oficială și gândurile încă ne-au rămas acolo.

Ei bine, ideea este următoarea. Vă oferim șansa de a ajunge la eveniment și de a fotografia modelele expuse. Și aici ne referim atât la mașini, cât și la domnișoarele care le însoțesc. Despre ce e vorba?

Cea mai bună fotografie auto

Trimiteți-ne începând de acum până mâine, 4 aprilie 2013, la ora 12:00, cea mai bună fotografie auto pe care o aveți (fie că e un cadru wide, un panning, un close-up etc., dar care să aibă ca subiect o mașină sau ceva reprezentativ pentru domeniul auto), pe adresa de mail contact@blogdefotografie.ro. 

Apoi, până vineri, 5 aprilie 2013, la ora 11:59, va fi perioada de votare. Veți putea vota fotografia favorită dându-i like prin sistemul pe care deja probabil că l-ați observat. Dați click pe fotografie pentru a o vedea mai mare, iar în partea dreaptă găsiți meniul prin care puteți aprecia sau comenta fotografia. Toate fotografiile înscrise în concurs vor fi publicate mâine într-un articol, putându-le vota direct de acolo. Va câștiga fotografia cu cele mai multe aprecieri. Câștigătorul va fi anunțat vineri la ora 13:00. 

Premiul concursului constă într-o invitație de o persoană la Salonul Auto-Moto București și este oferită de Eurial Investconcesionar Peugeot în România.

*Citiți regulamentul complet al concursului „Cea mai bună fotografie auto”.

Concurs - Cea mai bună fotografie auto - Premiu

Iată câteva fotografii dintre cele pe care le-am realizat astăzi în cadrul evenimentului. Și nu uitați să vă înscrieți în concurs! Așteptăm fotografiile voastre! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.