LOADING

Type to search

Concurs: Cea mai bună fotografie auto

dragosasaftei 6 years ago

Îți plac mașinile? Îți place să le conduci? Dar, mai ales, îți place să le fotografiezi? Dacă da, s-ar putea să fi găsit o soluție care să îți aducă satisfacții în privința asta. 🙂

Cu siguranță ați auzit de Salonul Auto-Moto București, un eveniment care implică majoritatea dealerilor auto și care vine cu fel și fel de surprize de-a lungul celor 5 zile în care se desfășoară (perioada 3-7 aprilie 2013). Este cel mai mare eveniment de acest fel. Noi am ajuns astăzi imediat după deschiderea oficială și gândurile încă ne-au rămas acolo.

Ei bine, ideea este următoarea. Vă oferim șansa de a ajunge la eveniment și de a fotografia modelele expuse. Și aici ne referim atât la mașini, cât și la domnișoarele care le însoțesc. Despre ce e vorba?

Cea mai bună fotografie auto

Trimiteți-ne începând de acum până mâine, 4 aprilie 2013, la ora 12:00, cea mai bună fotografie auto pe care o aveți (fie că e un cadru wide, un panning, un close-up etc., dar care să aibă ca subiect o mașină sau ceva reprezentativ pentru domeniul auto), pe adresa de mail contact@blogdefotografie.ro. 

Apoi, până vineri, 5 aprilie 2013, la ora 11:59, va fi perioada de votare. Veți putea vota fotografia favorită dându-i like prin sistemul pe care deja probabil că l-ați observat. Dați click pe fotografie pentru a o vedea mai mare, iar în partea dreaptă găsiți meniul prin care puteți aprecia sau comenta fotografia. Toate fotografiile înscrise în concurs vor fi publicate mâine într-un articol, putându-le vota direct de acolo. Va câștiga fotografia cu cele mai multe aprecieri. Câștigătorul va fi anunțat vineri la ora 13:00. 

Premiul concursului constă într-o invitație de o persoană la Salonul Auto-Moto București și este oferită de Eurial Investconcesionar Peugeot în România.

*Citiți regulamentul complet al concursului „Cea mai bună fotografie auto”.

Concurs - Cea mai bună fotografie auto - Premiu

Iată câteva fotografii dintre cele pe care le-am realizat astăzi în cadrul evenimentului. Și nu uitați să vă înscrieți în concurs! Așteptăm fotografiile voastre! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *