Adăugat pe 27 mai 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Concurs: Cele mai bune fotografii ale cititorilor

Cele mai bune fotografii ale cititorilor
Cele mai bune fotografii ale cititorilor

A trecut ceva timp de la ultimul concurs. Am așteptat însă momentul potrivit. Și iată că a venit. „Calitatea unui fotograf se vede în calitatea print-ului”, spunea Simion Buia în cadrul unui workshop. Pe aceeași idee am mers și noi. Concursul pe care vi-l prezentăm e menit să asigure tipărirea unei fotografii de-a voastre la o calitate excelentă, ridicând anumite standarde în evoluția voastră ca fotografi. Acest lucru este posibil datorită partenerului concursului și anume atelierul de artă Chromatone.

Cum particip la concurs

Mecanismul este simplu. Trebuie să trimiteți una sau două fotografii de-ale voastre – pe care le considerați a fi cele mai bune – până pe data de 3 iunie, ora 12:00 pe adresa contact@blogdefotografie.ro (menționați și un nume/prenume în mail pentru a putea sorta fotografiile cât mai corect). Ne-ar ajuta dacă trimiteți fotografiile la o rezoluție suficientă pentru publicarea online – 800 de pixeli pe latura mare ar fi suficient.

Apoi va urma o perioadă de votare, până pe 6 iunie, ora 11:59. Votarea va fi asemănătoare cu cea de la concursurile anterioare. Veți putea vota fotografia favorită pe pagina dedicată a acesteia dându-i un like prin intermediul contului de Facebook. De asemenea, veți putea trimite link-ul fotografiei și prietenilor voștri să vă voteze. Această parte va fi jumătate din nota finală. Cealaltă jumătate va consta în votul juriului format din noi, reprezentanții Blog de fotografie.

Deci – 50% votul publicului și 50% votul juriului. Așteptăm astfel cele mai bune fotografii ale voastre! Vom premia cele mai bune 5 fotografii cu câte un print de înaltă calitate, la dimensiunea de 40x30cm, realizat de ChromatoneCei 5 câștigători veți putea alege care să fie fotografia tipărită (fie cea cu care ați câștigat, fie altă). După concurs, vor fi tipărite fotografiile alese de câștigători, iar noi vi le vom trimite printr-un serviciu de curierat.

Iată și regulamentul oficial al concursului.

Mult succes! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.