LOADING

Type to search

Concurs foto Air France: Câștigă propria ta expoziție foto

dragosasaftei 5 years ago

Air France vă invită la un concurs foto aparte și vă oferă șansa de a fotografia la Paris alături de fotograful Andreea Retinschi! Haideți să vedem despre ce este vorba.

Care este miza?

Așa cum ziceam, o ședință foto specială, pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris împreună cu fotograful Andreea Retinschi și o expoziție foto organizată împreună cu Air France.

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concurs?

Incarca o fotografie cu tema “Calatorii fara griji” in aplicatia de concurs disponibila, aici. Atentie, aplicatia este functionala doar folosind Mozilla, Chrome si Internet Explorer iar fotografiile pot fi incarcate in aplicatie doar pana pe 5 Iunie 2014, la ora 18:59. In perioada 5-10 Iunie juriul format din reprezentantii Air France si Andreea Retinschi va alege o lista scurta de 10 fotografii.

Cele mai bune 2 fotografii vor fi votate de public intr-o galerie online, iar fotografii vor participa la o sedinta foto pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Mai multe detalii sunt disponibile in termenii si conditiile competitiei, aici.

E o oportunitate care nu merită ratată. Pe scurt, puteți câștiga o excursie foto la Paris, iar apoi să aveți propria voastră expoziție foto. Premiul e extrem de tentant, așa că fiți pe fază, pentru că mai sunt doar două zile în care vă puteți înscrie! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. joita lucian 3 June 2014

    Se pot pune si fotografii de nunta?!

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 4 June 2014

      Atât timp cât se încadrează în tema concursului, da. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *