Adăugat pe 11 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Capture beauty, un concurs Playboy care te provoacă să surprinzi frumusețea

Capture Beauty - Concurs foto Playboy
Capture Beauty - Concurs foto Playboy

Revista Playboy vă invită la un concurs foto extrem de interesant. Deși ar putea părea așa, nu este deloc un concurs cu o temă ușoară. Foarte multă lume asociază arta fotografiilor nud și seminud cu cea a fotografiilor erotice. Sunt la poluri total opuse. E greu să obții o fotografie nud sau semnnud reușită. E greu să redai frumusețea corpului într-un mod elegant, artistic. Cine crede că-i o parte ușoară a fotografie cu siguranță se înșeală.

Haideți să vedem care e provocarea concursului. Așa cum scrie și în regulament, concursul Capture beauty vă solicită fotografii artistice cu subiect feminin, dar fără ca ele să fie seminud sau nud, poziții provocatoare sau orice trimitere către un act sexual. Așadar, trebuie să surprindeți frumusețea așa cum e ea. Fotografiile le puteți trimite până pe 13 noiembrie 2013. 

Vă puteți înscrie cu maxim 3 fotografii, iar ele trebuie trimise la rezoluția minimă de 570×450 pixeli, iar dimensiunea fiecăreia nu trebuie să depășească 2 MB. Apoi, după terminarea concursului, vor fi aleși 4 fotografi câștigători care vor trece printr-o altă probă. Va fi vorba de o ședință foto de 90 de minute (cu același aparat foto pus la dispoziție de organizator), iar fotografiile vor fi predate direct la finalul ei. De aici va fi ales marele câștigător.

Care este premiul cel mare? Câștigând concursul veți realiza un pictorial pentru numărul din decembrie 2013 și veți primi un Renault Captur pentru test drive timp de o săptămână (cu combustibilul asigurat de organizator). E o șansă foarte bună să ieși în evidență! Așadar, dacă îți place să realizezi portrete, fotografii cu model și să surprinzi frumusețea nu rata să te înscrii la concurs. Și grăbește-te că mai sunt doar câteva zile! :-) Te poți înscrie aici.

Capture Beauty - Concurs foto PlayboyÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.