Adăugat pe 18 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Pune preț pe natură prin fotografii și intră în concursul foto

Peisaj Ceahlău - Pune preț pe natură
Peisaj Ceahlău - Pune preț pe natură

Haideți să privim fotografiile de mai jos. Sunt patru cadre realizat în și din același loc. Sunt patru cadre pe care le-am realizat privind de jur împrejur de pe unul din vârfurile Masivului Ceahlău. Un singur loc, un singur peisaj, dar care a putut fi fotografiat în cel puțin patru feluri. Și partea frumoasă e că nu e nicio limită. Se pot scoate cadre frumoase la nesfârșit. Trebuie doar să știi cum să privești și cum să pui preț pe natură. 

Și am ajuns la ceea ce voiam să vă anunțăm. Agenția NEXT Advertising vine cu o propunere frumoasă pentru noi, pasionații de fotografie. Până pe 20 noiembrie 2013 puteţi trimite la adresa office@next.advertising.ro una sau mai multe fotografii însoțite de un text descriptiv, singura condiție fiind ca ele să se încadreze în tema de care vă spuneam, preț pe natură. Și mai e o condiție, fotografiile nu trebuie să fie realizate cu telefonul mobil.

Care este premiul? Din punctul nostru de vedere premiul valorează mai mult decât multe altele. Fotografia câștigătoare va fi publicată în revista Business Magazin. Nu-i o apariție de azi, de mâine. E ceva considerabil. :-) Mai aveți două zile pentru a vă înscrie! Grăbiți-vă!

Mai multe detalii despre concurs găsiți aici.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.