Adăugat pe 7 iunie 2014 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Ești la FITS? Fă-ți un selfie și poți câștiga memorabile cu insemnele festivalului

Concurs: Selfie la FITS
Concurs: Selfie la FITS

Ieri a început Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, unul dintre cele mai importante evenimente culturale de la noi din țară. Eu am început de ieri să fotografiez evenimentul și voi face asta până luni, ocazie cu care voi testa și anumite echipamente foto. Fain tare să faci asta în ritmul unui festival ca FITS-ul.

Concurs: Fă-ți un selfie!

Dacă ajungeți zilele acestea la FITS organizatorii vă provoacă să vă faceți un selfie. Fotografiați-vă, puneți poza pe Instagram (vedeți aici contul de Instagram al festivalului), adăugați hashtag-urile #selfieFITS și #fits2014 și ați intrat în concurs.

Zilnic, prin tragere la sorți, se va alege un selfie câștigător care va fi premiat cu memorabile cu însemnele festivalului. Adică un pachet de goodies, un fel de materiale promoționale, toate în ton cu festivalul.

Festivalul durează până pe 15 iunie. Așadar, do you selfie? You should! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.