LOADING

Type to search

Înscrie-te cu fotografia vieții tale la concursul UniCredit și poți câștiga un Nikon P610

dragosasaftei 4 years ago

De la începutul săptămânii și până pe 21 iunie puteți câștiga un premiu tare fain cu fotografia vieții voastre. Ca o paranteză înainte de restul detaliilor, cred că asta e una dintre cele mai mari provocări pe care le poți avea ca fotograf pe termen lung. Pe multe dintre lucruri le înveți din mers. Pe multe dintre situații înveți să le rezolvi pe măsură ce se întâmplă. Ce e mai greu de învățat e, din punctul meu de vedere, să poți alege cea mai bună fotografie dintr-o întreagă serie sau, ca acum, din totdeauna.

Deși în principiu n-ar trebui să fie o treabă complicată, mai ales dacă îți stabilești niște criterii, de cele mai multe ori este. Și asta, cred eu, pentru că suntem cu toții subiectivi, știm contextul în care am făcut fotografia și înțelegem imaginea așa cum ne-am pus noi în gând să o înțelegem.

De asta-s tare bine venite concursurile și provocările de acest fel. Despre asta e vorba în concursul UniCredit realizat alături de World Press Photo Romania care vă invită să înscrieți cu fotografia vieții voastre. Adică cea mai bună fotografie pe care ați făcut-o vreodată. O provocare grea, pentru că de-a lungul timpului se-adună, cu siguranță, multe fotografii de care ești mândru, care-ți plac și pe care le-ai pune la înaintare. Totuși, trebuie să te decizi doar la una. 🙂

Poți face asta, așa cum ziceam, până pe 21 iunie. Te poți înscrie direct pe pagina de Facebook UniCredit. Premiul pus la bătaie pentru acest concurs este un Nikon P610, aparat foto bridge, împreună cu un card SD de 16GB și o geantă foto. Cu P610-le o să puteți fotografia până la lună și înapoi, la propriu, datorită zoom-ului optic de 60x. Pe lângă asta vă veți putea vedea fotografia expusă în evenimentele interne și externe ale UniCredit, încă o șansă de promovare.

Fotografiile înscrise vor fi jurizare de fotograful Cristian Movilă, organizatorul expoziției World Pres Photo în RomâniaAnca Nunță, UniCredit Țiriac Bank, și eu, cu o mare bucurie să fiu alături de ei.

Succes și spor în alegerea fotografiei! 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei