Adăugat pe 1 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Concursul Național de Fotografie Fotochimica

Concursul național de fotografie - Fotochimica
Concursul național de fotografie - Fotochimica

Fotografia te poate surprinde mereu în moduri tare frumoase și poate chiar deloc obișnuite. Prin fotografie poți spune povesteai oricui. Oricărei ființe, oricărui lucru. Ba chiar și a faptelor. Depinde însă de tine cum spui această poveste, cum o încadrezi într-o singură imagine și cât de mult transmite ea încă de la prima privire.

V-ați fi gândit că și chimia poate fi promovată prin fotografie? Nu-i chiar primul gând pe care-l ai când vorbești de fotografie, asta-i sigur. Dar vine drept o provocare ce te scoate din banal, din obișnuit, și te îndeamnă să încerci altceva. Și uneori zău că-s tare bine venite astfel de provocări.

Vorim aici de Concursul Național de Fotografie Fotochimica. Prin acest concurs se urmărește promovarea chimiei prin fotografie, punând accent pe prezența acesteia în toate domeniile, de la artă, industrie, medicină și până la cel mai bun chimist, natura. Așadar ați și ghicit tema concursului.

Până acum ni s-a spus că sunt peste 170 de înscrieri valide, fapt care nu poate decât să ne bucure, mai ales că e un concurs cu o tematică aparte, nu chiar la îndemâna oricui și care provoacă la creativitate. Abia așteptăm să vedem fotografiile înscrise!

Partea frumoasă e că înscrierile s-au prelungit până duminică, 3 noiembrie. Așadar, dacă aveți o astfel de fotografie nu ezitați să o trimiteți sau, de ce nu, să realizați una până atunci că timp e suficient. Trebuie doar voință. Detalii mai multe despre participare găsiți pe pagina oficială Fotochimica

Concursul național de fotografie - FotochimicaÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.