Publică fotografii pe Instagram de la The Color Run și poți câștiga o invitație la prima ediție din 2015

The Color Run - București
The Color Run - București

Mâine pe 13 septembrie, în București, de la ora 10 are loc The Color Run, unul dintre cele mai populare evenimente de acest gen din lume, atrăgând anual sute de mii de participanți pe întreg globul.

Începând cu ora 10 Șoseaua Kiseleff va locul în care se va desfășura cursa culorilor. Și locul în care se vor face multe, multe fotografii pline de culoare! Și pentru că tot vorbim de fotografii, cu ocazia acestei ediții The Color Run România își lansează contul oficial de Instagram @thecolorrunro. Iar noi vă invităm la un concurs!

Publică fotografii pe Instagram și poți câștiga o invitație la prima ediție din 2015

Avem 10 invitații la prima ediție The Color Run din 2015 pe care suntem gata să vi le dăm. Tot ce trebuie să faceți e să fotografiați în timpul evenimentului și să publicați fotografiile pe Instagram. Iată care ar fi cei câțiva pași:

  • Publică fotografia pe Instagram;
  • Urmărește contul @thecolorrunro;
  • Adaugă hashtag-ul #thecolorrunro și dă tag contului @thecolorrunro în descrierea fotografiei.

Asta-i tot. Apoi noi alături de un reprezentant al cursei vom alege cele mai bune fotografii publicate pe Instagram, vom reveni cu un articol de Best of și vom anunța câștigătorii celor 10 invitații la prima ediție de anul viitor.

Să aveți spor la alergat și la fotografiat mâine! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.