Adăugat pe 19 august 2016 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Concurs: Participă gratuit la tabăra foto Photolife din Apuseni

Concurs Participă gratuit la tabăra foto Photolife din Apuseni
Concurs Participă gratuit la tabăra foto Photolife din Apuseni

Dacă ești pasionat de fotografie și de natură, PhotoLife și Dan Dinu te invită la o tabără foto gratuită în Apuseni, pentru a petrece patru zile la Cabana Cetățile Ponorului. Locurile la această tabără se ocupă printr-un concurs, ce va fi jurizat de trainerii PhotoLife. În tabără vei avea ocazia să fotografiezi peisaju din zona Padiș, să cunoști oameni la fel de pasionați ca și tine și să înveți mai multe despre fotografie de la fotograful Dan Dinu. Tabăra se desfășoară între 1-4 septembrie 2016.
Pentru că avem mulți prieteni și pentru că locurile noastre sunt totuși limitate, iată ce trebuie să faci pentru a putea participa:
  • Trimite cele mai frumoase trei imagini ale tale pe adresa contact@photolife.ro. Nu contează tematica aleasă sau tehnica de realizare, trebuie doar să comunice cât mai mult prin mesaj și compoziție. Nu uita să ne spui și numele tău complet în mail. Poți trimite imaginile până pe 21 august 2016.
  • În data de 22 august 2016, cele mai bune dintre imaginile trimise se vor publica pe pagina noastră de Facebook. Până pe data de 26 august vor fi analizate imaginile și vor fi aleși câștigătorii. Fotografia care a strâns cele mai multe like-uri va primi automat un loc în tabără, iar restul de locuri vor fi ocupate după alegerea participanților de către un juriu format din trainerii Photolife.
Mult succes.


Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.