Adăugat pe 1 iunie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Concurs: Tu cum arătai când erai mic?

Tu cum arătai când erai mic?
Tu cum arătai când erai mic?

Începem prin a vă spune un sincer La mulți ani tuturor! De ce tuturor și nu doar celor mici? :-) Până la urmă fiecare dintre noi suntem copii. Avem în noi acea doză de energie aparte, imposibil de descris în cuvinte, care ne face să fim măcar pentru câteva clipe copii. Și pentru că fiecare a fost la un moment dat mic, sau încă este, noi vă adresăm o provocare simpatică. Haideți să începem așa.

Dragoș Asaftei când era mic

Așa eram eu când eram mic. Atunci eram încă în perioada în care stăteam să mi se facă fotografii și nu eram eu cel care le făcea. Și acum, în continuare, cineva pe are cu siguranță îl veți recunoaște.

 Florin Grozea când era mic

Exact. Este Florin Grozea de la Hi-Q. Suntem convinși că melodia Gașca mea se va auzi astăzi la toate petrecerile celor mici și va atrage zâmbetele pe fețele fiecăruia. Ei bine, noi, echipa Blog de fotografie, alături de Florin Grozea, vă invităm la un concurs pe care îl descriem ca fiind unul extrem de simpatic.

Tu cum arătai când erai mic?

Mic sau mai mic. Sau copil. Sau bebeluș. Sau în orice perioadă în care consideri că erai mic.

Ei bine, Florin Grozea a lansat pe 29 mai 2013 cartea Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură, prima carte inspirațională din muzica românească, o carte motivațională care prezintă povești de viață, povești care au avut succes și care au reușit să schimbe vieți și oameni în bine prin puterea pe care au avut-o. Cartea conține povești de succes cu artiști care au avut un vis de mici și l-au dus la îndeplinire când s-au făcut mari.

Hit Yourself - Florin Grozea

Noi vrem să vă oferim unul dintre primele exemplare ale cărții alături două CD-uri cu hit-urile artiștilor din carte și un tricou KissFM. :-)

Ce trebuie să faci și ce câștigi

Procedura e tare simplă. :-)

  • Trimite-ne pe contact@blogdefotografie.ro o fotografie cu tine de când erai mic – până pe 6 iunie 2013, ora 23:59;
  • Vom publica pe 6 iunie un articol cu toate fotografiile primite;
  • Urmărește-ne și revino pe 9 iunie 2013 când vom anunța câștigătorul ales prin tragere la sorți. 
  • Premiul va consta în cartea Hit Yourself – 100 de idei de la pasiune la marea lovitură cu autograf, două CD-uri cu hit-urile artiștilor din carte și un tricou KissFM.

Așadar așteptăm fotografiile voastre cu mare drag. Ca să vă încurajăm vă arătăm fotografii cu câteva vedete de când erau ele mici. Suntem bucuroși să vă spunem că aceste fotografii sunt publicate în premieră la noi, pe Blog de fotografie. :-) Vizionare plăcută, la mulți ani și așteptăm fotografiile voastre! Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.