Adăugat pe 15 decembrie 2015 de Dragoș Asaftei in Fotografia în Social Media
 
 

Constituția României pe Instagram

Constituția României pe Instagram
Constituția României pe Instagram

Am început să văd în ultima perioadă cum din ce în ce mai multe fotografii cu articole din Constituția României încep să circule atât pe Facebook, cât și pe Instagram. Inițial nu știam despre ce-i vorba, urmând apoi să descopăr contul de Instagram cu același nume, Constituția României. Primul mesaj a fost publicat în urmă cu aproape o lună și conține un articol foarte bine ales din Constituție: „Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la imagine.

De atunci și până acum au fost publicate alte astfel 42 de imagini, toate cu articole precum acesta, prezentate vizual într-un mod atractiv încât să nu-ți ia nici mult să le citești, dar să nici nu le sari atunci când le vezi în feed. Uitându-mă prin comentarii am observat un număr destul de mare de reacții la multe dintre postări, semn că o inițiativă tare bine primită.

Contul are în momentul de față 2.485 de followeri, la doar 5 săptămâni de la primul mesaj publicat. Felicitări celui sau celor care-au avut inițiativa! E-un foarte bun exemplu despre cum poți comunica texte/mesaje reci, până la urmă, într-un mod extrem de isteț!!Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.