LOADING

Type to search

Constituția României pe Instagram

dragosasaftei 4 years ago

Am început să văd în ultima perioadă cum din ce în ce mai multe fotografii cu articole din Constituția României încep să circule atât pe Facebook, cât și pe Instagram. Inițial nu știam despre ce-i vorba, urmând apoi să descopăr contul de Instagram cu același nume, Constituția României. Primul mesaj a fost publicat în urmă cu aproape o lună și conține un articol foarte bine ales din Constituție: „Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulară a persoanei și nici dreptul la imagine.

De atunci și până acum au fost publicate alte astfel 42 de imagini, toate cu articole precum acesta, prezentate vizual într-un mod atractiv încât să nu-ți ia nici mult să le citești, dar să nici nu le sari atunci când le vezi în feed. Uitându-mă prin comentarii am observat un număr destul de mare de reacții la multe dintre postări, semn că o inițiativă tare bine primită.

Contul are în momentul de față 2.485 de followeri, la doar 5 săptămâni de la primul mesaj publicat. Felicitări celui sau celor care-au avut inițiativa! E-un foarte bun exemplu despre cum poți comunica texte/mesaje reci, până la urmă, într-un mod extrem de isteț!!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

  1. Catalina 15 December 2015

    Nu stiu exact cine ar sta la baza acelui cont de pe reteaua de socializare, insa sunt postate poze utile pentru noi, ca oameni. Poate vom invata si noi cu aceasta ocazie care sunt drepturile. Multi oameni sunt inselati zilnic chiar pentru lucruri ce le-ar fi permise, multi dintre noi nu stim care sunt prioritatile noastre atunci cand o persoana mai informata ni se prezinta. Avem impresia ca suntem inferiori, insa trebuie sa luam in calcul faptul ca toti suntem egali in fata legii, sau cel putin asa ar trebui sa fim.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei