Adăugat pe 20 ianuarie 2013 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

Cristian Vasile, fotograf dintr-un București Optimist

Cristian Vasile
Cristian Vasile

Știți fotografia cu luminile de Crăciun din București? Fotografia pe care cu siguranță ați văzut-o dacă aveți cont pe Facebook. A fost una dintre fotografiile cu cel mai mare impact în mediul online din România din anul 2012. Ei bine, fotograful care a realizat-o este cel al cărui portofoliu vi-l vom prezenta în continuare.

Este vorba despre Cristian Vasile, un fotograf care transmite enorm de multă energie și stare prin fotografiile sale. Cele zece fotografii pe care le avem pentru ilustrarea portofoliului său nu pot decât să contureze afirmația de dinainte. Veți vedea că fotografiile sunt dintr-o gamă largă de categorii, de la portrete la peisaje și apoi la stradă.

Probabil că asta îl face pe el să fie un fotograf aparte. Și toate, dar toate, transmit ceva și fac parte din categoria acelor fotografii pe care ai mai vrea să le vezi odată. Și încă o dată. Și tot așa. Vă invităm să vedeți toate fotografiile și să-l urmăriți pe Cristi pe contului lui de Facebook.

Pe unele dintre fotografiile de mai jos le puteți vedea și pe pagina proiectului București Optimist, proiect inițiat de același fotograf și întreținut în permanență cu fotografii expresive.
Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.