Adăugat pe 12 ianuarie 2014 de Dragoș Asaftei in Fotografia în Social Media
 
 

Cum a fost la #instameetRO în București

Cum a fost la #instameetRO
Cum a fost la #instameetRO

Scriam în urmă cu două zile despre #instameetRO, întâlnirea simultană în mai multe orașe din țară a comunităților utilizatorilor de Instagram. Sau întâlnirea instagrammerilor, spus pe scurt. Întâlnirea s-a desfășurat în București, Cluj-Napoca, Sibiu, Piatra-Neamț și Reșița la aceeași oră.

Au fost puse în total pe hashtag-ul evenimentului 270 de fotografiiSunt multe? Sunt puține? Nu cred că mai contează. Important e că în fiecare dintre orașe s-au strâns, s-au întâlnit și s-au cunoscut membrii unei comunități care probabil până atunci nu se știau decât virtual.

Nu contează numărul. Totul începe de la comunități restrânse, închegate, dar care au apoi puterea de a aduna un număr mare de membri. Comunitatea instagrammerilor din România e încă mică, dar e timp pentru toate, iar acțiunea de azi a dovedit faptul că există un început și există oameni cu pasiune în această direcție.

Eu am luat parte azi la întâlnirea din București. Ne-am strâns aproape 20 de oameni pasionați de Instagram. Ne-am cunoscut și am petrecut câteva ore în care am fotografiat Parcul Carol, Strada Xenofon (una dintre străzile în trepte din București), ne-am distrat cu căciuli dacice și am realizat fotografii de grup în tot felul de variante. Priviți-le pe câteva dintre ele. :-)
Și iată și alte fotografii din timpul întâlnirii. Instagram și voie bună și începutul închegării unei comunități. :-) Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.