LOADING

Type to search

Cum a fost la #instameetRO în București

dragosasaftei 6 years ago

Scriam în urmă cu două zile despre #instameetRO, întâlnirea simultană în mai multe orașe din țară a comunităților utilizatorilor de Instagram. Sau întâlnirea instagrammerilor, spus pe scurt. Întâlnirea s-a desfășurat în București, Cluj-Napoca, Sibiu, Piatra-Neamț și Reșița la aceeași oră.

Au fost puse în total pe hashtag-ul evenimentului 270 de fotografiiSunt multe? Sunt puține? Nu cred că mai contează. Important e că în fiecare dintre orașe s-au strâns, s-au întâlnit și s-au cunoscut membrii unei comunități care probabil până atunci nu se știau decât virtual.

Nu contează numărul. Totul începe de la comunități restrânse, închegate, dar care au apoi puterea de a aduna un număr mare de membri. Comunitatea instagrammerilor din România e încă mică, dar e timp pentru toate, iar acțiunea de azi a dovedit faptul că există un început și există oameni cu pasiune în această direcție.

Eu am luat parte azi la întâlnirea din București. Ne-am strâns aproape 20 de oameni pasionați de Instagram. Ne-am cunoscut și am petrecut câteva ore în care am fotografiat Parcul Carol, Strada Xenofon (una dintre străzile în trepte din București), ne-am distrat cu căciuli dacice și am realizat fotografii de grup în tot felul de variante. Priviți-le pe câteva dintre ele. 🙂
Și iată și alte fotografii din timpul întâlnirii. Instagram și voie bună și începutul închegării unei comunități. 🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Petre 13 January 2014

    Felicitari pentru fotografii si pentru mobilizare.

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 13 January 2014

      Mulțumim! Felicitările pentru mobilizare merg la Cristina Munteanu care a organizat evenimentul. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei