LOADING

Type to search

Cum a fost la #instameetRO în București

dragosasaftei 5 years ago

Scriam în urmă cu două zile despre #instameetRO, întâlnirea simultană în mai multe orașe din țară a comunităților utilizatorilor de Instagram. Sau întâlnirea instagrammerilor, spus pe scurt. Întâlnirea s-a desfășurat în București, Cluj-Napoca, Sibiu, Piatra-Neamț și Reșița la aceeași oră.

Au fost puse în total pe hashtag-ul evenimentului 270 de fotografiiSunt multe? Sunt puține? Nu cred că mai contează. Important e că în fiecare dintre orașe s-au strâns, s-au întâlnit și s-au cunoscut membrii unei comunități care probabil până atunci nu se știau decât virtual.

Nu contează numărul. Totul începe de la comunități restrânse, închegate, dar care au apoi puterea de a aduna un număr mare de membri. Comunitatea instagrammerilor din România e încă mică, dar e timp pentru toate, iar acțiunea de azi a dovedit faptul că există un început și există oameni cu pasiune în această direcție.

Eu am luat parte azi la întâlnirea din București. Ne-am strâns aproape 20 de oameni pasionați de Instagram. Ne-am cunoscut și am petrecut câteva ore în care am fotografiat Parcul Carol, Strada Xenofon (una dintre străzile în trepte din București), ne-am distrat cu căciuli dacice și am realizat fotografii de grup în tot felul de variante. Priviți-le pe câteva dintre ele. 🙂
Și iată și alte fotografii din timpul întâlnirii. Instagram și voie bună și începutul închegării unei comunități. 🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Petre 13 January 2014

    Felicitari pentru fotografii si pentru mobilizare.

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 13 January 2014

      Mulțumim! Felicitările pentru mobilizare merg la Cristina Munteanu care a organizat evenimentul. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *