LOADING

Type to search

Cum a fost la Weekendul Nikoniștilor

dragosasaftei 6 years ago

Așa cum v-am anunțat în articolul de acum două săptămâni, în sfârșitul de săptămână care tocmai a trecut a avut loc Weekendul Nikoniștilor, cel mai mare eveniment foto monobrand din țara noastră. Și chiar a fost extrem de mare. Și aici mă refer la idee, la organizare, la surprize și așa mai departe.

Au fost workshop-uri ținute de nume mari din fotografia autohtonă, dar și de peste hotare. S-a putut testa cam tot ce înseamnă aparatură Nikon. S-au putut testa aparatele în cadrul unor ședințe foto dedicate. S-au realizat fotografii cu model (de studio – cu accesorii, lumini, fundal și așa mai departe, dar nu numai), s-au realizat fotografii unui sportiv care făcea trick-uri cu o bicicletă dedicată, unor atleți și unui pugilist.

Participanții au avut o gamă tare, tare largă de subiecte pe care să le fotografieze, pe care să exerseze și să învețe. Și au fos subiecte pe care nu le întâlnești cu ușurință zi de zi, fapt care merită apreciat.

Eu am ajung la eveniment în cursul zilei de ieri (n.r. duminică, 24 martie) și pot să spun că am fost tare încântat. Puteți vedea mai jos o parte din atmosfera de acolo. Și, din câte am înțeles, au fost un număr foarte mare de participanți. Felicitări pentru eveniment! 🙂 De asemenea, puteți vedea și fotografiile organizatorilor pe pagina de Facebook Nikoniști.

Cum a fost la Weekendul Nikoniștilor

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *