LOADING

Type to search

Cum arată Pământul din satelit?

dragosasaftei 6 years ago

Ei bine, cam așa. La sfârșitul anului trecut NASA a oferit publicului larg un ebook cu aproximativ 100 de fotografii cu pământul, realizate din satelit. E foarte interesant să vedem locuri pe care le știm deja (fie le-am vizitat, fie din documentare, fie din fotografii de la sol), dar dintr-o altă perspectivă, total diferit.

Dacă fotografiate din avion peisajele iau un alt aspect, fotografiate din satelit se transformă în total altceva. Se vede cum totul este desenat punctual, fiecare detaliu este unul semnificativ, iar Pământul este o adevărată măiestrie inginerească. Sunt fotografii pe care trebuie să le vedeți, vă vor face ziua mai frumoasă, cu siguranță!

Totodată este foarte interesant ce face NASA. În ultima perioadă s-a axat tot mai mult pe oferirea publicului larg a informațiilor sub formă de fotografii. Au realizat câteva experimente inedite. Un exemplu potrivit e acest timelapse de pe Stația Spațială Internațională. E o metodă excelentă de promovare, promovare prin satisfacerea unor curiozități!

Puteți descărca ebook-ul dând click pe fotografia de mai jos. O zi.. spațială să aveți! 🙂

Ebook NASA

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *