Adăugat pe 24 februarie 2016 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Cum se fabrică un trepied

Cum se fabrică trepiedele
Cum se fabrică trepiedele

Un reportaj al emisiunii How it’s made, făcut în urmă cu câteva luni, ne aduce în fabrica Manfrotto, acolo unde „ingineria” trepiedelor e la un nivel greu de atins de mulți dintre ceilalți producători de astfel de accesorii. De fiecare dată când m-am documentat despre trepiedele Manfrotto, am aflat tot felul de informații despre mici detalii la care nici nu te gândeai ori de pantente care le aparțin lor – și care au fost rapid asimilate de brandurile chinezești.

Vă invit astfel să priviți reportajul cap coadă. Iar aici e doar o mică parte din munca pe care o fac oamenii. Probabil cel mai mult timp e petrecut în etapa de proiectare sau testare, acolo unde iau naștere, de fapt, ideile care au reușit să țină de atât timp Manfrotto în topul preferințelor fotografilor și pasionaților de fotografie.

*Văzut de noi pe contul de Twitter PetaPixelÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.