LOADING

Type to search

Curs foto online cu Dan Dinu: Inițiere în fotografie

dragosasaftei 4 years ago

Cursul foto susținut de Dan Dinu și intitulat Inițiere în fotografie se desfășoară în paralel în două moduri: online sau „offline”, în Brașov.

  • Cursul foto în Brașov „Inițiere în fotografie” începe pe 13 octombrie 2014, iar taxa de înscriere costă 400 de lei  – detalii aici;
  • Cursul foto online „Inițiere în fotografie” începe pe 15 octombrie 2014, taxa de înscriere costând tot 400 de lei – detalii aici;

Desfășurate pe durata a 7, respectiv 8, cursurile pot fi un bun prilej pentru inițierea în fotografie, așa cum le spune și numele. Mai multe detalii despre ele aflăm în continuare de la Dan Dinu.

Va asteptam, asa cum v-am obisnuit, cu un curs prietenos, foarte interactiv, cu o tematica bine structurata si special aleasa pentru a va raspunde la mai toate intrebarile pe care le-ati avea la inceput de calatorie in lumea fotografiei. Cursul de la Brasov va ofera seara de seara o atmosfera linistita, creativa si prietenoasa, numai buna pentru a va relaxa dupa o zi agitata de munca sau scoala. Daca nu sunteti din Brasov sau imprejurimi, va oferim cursul online, care chiar daca nu este cu intalniri fizice, va prezinta un material de studiu complet, interactiv si cu multe studii de caz, asa ca o sa fie ca si cum Dan Dinu ar fi in fata voastra si v-ar povesti.

Cursurile noastre s-au dezvoltat foarte mult in ultima perioada, ajungand la versiunea 3.0 la Brasov si 2.0 online. De fiecare data am implementat o grafica noua, studii de caz mai amanuntite si foarte multe imagini ilustrative. In acest moment cursul de la Brasov are nu mai putin de 500 de pagini, iar cel online 300, fiecare curs in parte avand peste 600 de imagini ilustrative. Dupa cum vedeti si la cursuri punem baza pe informatii practice si mai putin pe teorie complicata.

Curs foto online: Inițiere în fotografie

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *