Adăugat pe 21 ianuarie 2015 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Curs foto online: Oamenii în fotografie

Curs foto online: Oamenii în fotografie
Curs foto online: Oamenii în fotografie

Photolife a anunțat astăzi cea de-a doua ediție a cursului foto line „Oamenii în fotografie” susținut de Tatiana Volontir și Luiza Boldeanu. Cursul începe pe 4 februarie 2015, iar participarea costă 450 de lei, incluzând și un suport de curs cu peste 400 de pagini de informații și aproape 800 de fotografii.

Veți învăța despre portretul clasic și despre iluminare, despre instantanee și cum să folosiți cel mai bine lumina naturală, veți vedea cât de importantă este simbolistica în fine-art sau înțelegerea deplină a subiectului în fotografia documentară. Tatiana și Luzica se completează reciproc, iar ideile și sfaturile lor, alături de tehnică și compoziție vă vor oferi o nouă perspectivă asupra acestui gen fotografic. Pe lângă toate acestea, săptămână de săptămână, veți putea beneficia de un feedback permanent pnetru temele din lecții ori pentru alte imagini realizate de voi.

Cursul durează 8 săptămâni. Mai multe detalii puteți găsi pe photolife.ro.

Curs foto online: Oamenii în fotografieÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei