Adăugat pe 19 iunie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Curs în trei pași pentru fotografia de concert

Curs de fotografie de concert
Curs de fotografie de concert

Cei patru fotografi responsabili de Uncle Jeb Studio vă invită la un curs de fotografie de concert structurat pe trei părți. Va fi întâi o parte teoretică, apoi va urma proba practică de fotografie de concert, totul încheindu-se cu un seminar în care se vor discuta rezultatele obținute în proba anterioară.

Pentru a afla întâi care vor fi lectorii, haideți să-i cunoaștem pe doi dintre membri echipei, cei doi care vor ține acest prim curs! :)

Alex Chelba este fotograf, videograf și redactor la Rock Event, fotograf oficial pentru Amphitrion, Project Events și EMAGIC. În trecut a avut colaborări cu Metalfan, RockStage, SoFresh, InfoMusic, Kiss FM, Best Music, Rock FM, și a lucrat 4 ani la F64. Portofoliul său, care include atât fotografie de concert, cât și de studio, se găsește pe alexchelba.ro.

Cristina Petrescu a fost timp de 6 ani fotograf de eveniment și redactor șef al site-ului Metropotam. Colaborează acum cu Mixtopia pe partea de fotografie de concert, cronică de eveniment și pictorial, iar din 2012 lucrează la studioul de fotografie Uncle Jeb Studio. A mai colaborat pentru pictoriale cu revistele Miresici și Art of Living. Portofoliul de fotografie de concert se găsește la s4h.ro/concertphotos.

Prețul cursului este de 300 de lei, fiind achitat în două tranșe. Vă puteți înscrie până pe 25 iunie, iar mai multe detalii găsiți pe blogul Uncle Jeb Studio. Suntem convinși că va fi o experiență interesantă, motiv pentru care vă recomandăm cu mare căldură cursul! :-)

Curs de fotografie de concert

 Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.