Adăugat pe 27 martie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Cursuri de fotografie la Academia Canon

Academia Canon cu Dan Beșliu
Academia Canon cu Dan Beșliu

Începând cu 25 martie, Canon România alături de Dan Beșliu vă invită la un curs introductiv de fotografie, denumit și Academia Canon. Avându-l în față pe lectorul Dan Beșliu, participanți vor avea ocazia să învețe atât micile secrete din spatele aparatelor foto și a tehnologiei pe baza căreia acestea funcționează, cât și să beneficieze de o inițiere în arta fotografică.

Cursurile se vor desfășura la Muzeul de Geologie (vezi aici unde se află). Sunt disponibile 25 de locuri pentru fiecare curs, acesta desfășurându-se pe parcursul unei zile. Fiecare curs va avea două sesiuni. Prima va ține de partea tehnică (prezentare aparate foto și obiective Canon, noțiuni cu privire la setările tehnice), iar cea de a doua va avea ca subiect genurile fotografice, moduri de lucru etc. Pe toată durata cursurilor participanții vor putea verifica cele învățate testând aparatura Canon pusă la disponibițe.

Costul de participare la un curs este de 300 de lei. Totuși, cei care au achiziționat echipament Canon (indiferent că e aparat foto, obiectiv, accesoriu etc.) începând cu 1 iulie 2012 până în prezent, beneficiază de o reducere substanțială, prețul final fiind de doar 50 de lei. În oricare dintre cazuri, plata se face în ziua cursului.

Dan Beşliu este fotograf profesionist din 1992 şi formator din 2009. A lucrat şi a colaborat, de-a lungul carierei sale, cu mai multe publicaţii locale, iar în 2001, a înfiinţat agenţia Freelancer. Din 2010 este profesor la Şcoala de Fotografie Freelancer, ale cărei cursuri de formare şi perfecţionare sunt recunoscute de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei.

Prima sesiune se va desfășura sâmbătă, pe 6 aprilie, în locația menționată mai sus. Vă puteți înscrie intrând pe Școala de fotografie – Academia Canon. Dacă aveți timp și posibilitatea vă recomand să luați parte la cursuri. Veți găsi repede utilitatea lor. :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei