LOADING

Type to search

Dan Dinu, fotograf al inimii naturii

dragosasaftei 6 years ago

Dan Dinu este unul dintre cei mai de seamă fotografi de natură din România, cadrele sale ajungând rapid însă și peste hotare, motiv pentru care în urmă cu câțiva ani a primit și o distincție specială de artist al Federației Internaționale de Artă Fotografică.

Pasiunea pentru imagine s-a născut în special din cea pentru natură și mai ales din cea pentru munte. Cel mai mult îmi place să fotografiez în mediul natural, în locuri cât mai sălbatice și pline de viață. Nu am trecut însă cu vederea satul românesc sau locurile încărcate de istorie.

Asta spune Dan pe site-ul propriu despre pasiunea sa pentru fotografie. Toate fotografiile sale par desprinse atât de bine din realitate încât îndată ce le vezi ai impresia că ești captivat de acel loc și adus într-o lume… parcă de basm. Dan Dinu surprinde natura în adevăratele sale forme. Surprinde, mai bine spus, inima naturii.

Despre Dan Dinu am mai scris în articolul care prezenta seria lui de fotografii cu vulpoiul deosebit de prietenos, fotografii care au devenit virale pe rețelele de socializare. Iată articolul despre care vorbim. Vă invităm în continuare să priviți o selecție a fotografiilor lui și să îl următiți pe site-ul personal, Photolife sau pe Facebook.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei