Adăugat pe 25 februarie 2013 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

Dan Dinu, fotograf al inimii naturii

Dan Dinu, fotograf al inimii naturii
Dan Dinu, fotograf al inimii naturii

Dan Dinu este unul dintre cei mai de seamă fotografi de natură din România, cadrele sale ajungând rapid însă și peste hotare, motiv pentru care în urmă cu câțiva ani a primit și o distincție specială de artist al Federației Internaționale de Artă Fotografică.

Pasiunea pentru imagine s-a născut în special din cea pentru natură și mai ales din cea pentru munte. Cel mai mult îmi place să fotografiez în mediul natural, în locuri cât mai sălbatice și pline de viață. Nu am trecut însă cu vederea satul românesc sau locurile încărcate de istorie.

Asta spune Dan pe site-ul propriu despre pasiunea sa pentru fotografie. Toate fotografiile sale par desprinse atât de bine din realitate încât îndată ce le vezi ai impresia că ești captivat de acel loc și adus într-o lume… parcă de basm. Dan Dinu surprinde natura în adevăratele sale forme. Surprinde, mai bine spus, inima naturii.

Despre Dan Dinu am mai scris în articolul care prezenta seria lui de fotografii cu vulpoiul deosebit de prietenos, fotografii care au devenit virale pe rețelele de socializare. Iată articolul despre care vorbim. Vă invităm în continuare să priviți o selecție a fotografiilor lui și să îl următiți pe site-ul personal, Photolife sau pe Facebook.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.