Adăugat pe 25 februarie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

De ce am ales Photosetup brandul săptămânii

Photosetup - Brandul săptămânii
Photosetup - Brandul săptămânii

Probabil că ați observat că zilele acestea în categoria Brandul săptămânii se află magazinul foto Photosetupmarca inregistrata a firmei Simus Tarding, reprezentand in România produsele Manfrotto, Kata, National Geographic, Gitzo, B+W, Sigma și multe alte branduri de accesorii pe care le puteți găsi pe site-ul lor.

Photosetup se identifică în mare parte cu distribuirea accesoriilor foto de calitate și a unor soluții complete pentru studiouri foto. Dar nu numai. Marcă a Simus Trading, Photosetup este prezent pe piața din România încă din anul 1998, având deja în spate o tradiție de circa 14 ani foarte bine definită. Magazinul foto a reușit astfel să-și creeze o perspectivă proprie asupra produselor distribuite și să își dezvolte un sistem propriu bazat pe calitate.

Un exemplu potrivit care ilustrează tradiția ar fi faptul că acum, în martie, Cătălin Tudor, împlinește 11 ani de când s-a alăturat echipei și 11 ani de când el nu vinde, ci oferă soluții personalizate pentru fiecare fotograf în parte. Iată ce spune Cătălin într-un interviu cu ocazia aniversării. Întreg articolul îl puteți citi aici.

„Sunt foarte bucuros de brand-urile pe care le vand. Dintre toate, cel mai mult imi place Hensel. Tehnologia germana si-a spus cuvantul de fiecare data si pot spune ca in cei 11 ani, am avut o rata extrem de mica , aproape nesemnificativa de retur in service pentru aceste blitz-uri, lucru care ma face sa ma simt foarte bine in fata clientilor atunci cand le fac recomandari.”

Ce trebuie să știți despre Photosetup

  • Există în momentul de față peste 10.000 de produse în stoc și circa 1.500 de modele unice;
  • Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto pentru magazinele de profil din România;
  • Photosetup susține în mod regulat evenimente care încurajează dezvoltarea comunității fotografilor din țară;
  • La prima comandă online pe photosetup.ro primiți o reducere de 10% (în condițiile precizate pe site).

Așadar, vă invităm să cunoașteți mai bine ceea ce înseamnă Photosetup pe site, blog sau pagina de Facebook.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.