LOADING

Type to search

5 ponturi pentru fotografii mai bune pe timp de iarnă

Dragoș Asaftei 13 hours ago

Următorul nivel în fotografierea cu mirrorless-urile: Lumix Generation Freedom

Dragoș Asaftei 2 weeks ago

5 motive pentru care un smarthpone ca Samsung Galaxy Note8 e util pentru un fotograf

Dragoș Asaftei 4 months ago

Idee pentru fotografiatul ghioceilor în câteva minute

Dragoș Asaftei 3 years ago

Blog de fotografieBlog de fotografie este pornit din pasiunea pentru lumea fotografiei. De multe ori fotografia, deși exprimă mai mult decât 1000 de cuvinte, poate prezenta multe alte aspecte. O fotografie ce ascunde o poveste în spate este o fotografie reușită. O fotografie care exprimă o poveste este o fotografie minunată.

Contează enorm de mult perspectiva din care privim lucrurile. Acesta este motivul pentru care a luat naștere acest blog. De multe ori se lansează un produs, se întâmplă ceva în domeniu, evoluează tehnologia, apar noi și noi tendințe, dar nu le înțelegem, pentru că fie ne sunt prezentate exact așa cum vin ele din exterior, fie nu se pliază pe ceea ce e în momentul de față la noi, în comunitatea în care trăim.

Ne propunem să prezentăm într-un mod accesibil ce înseamnă lumea fotografiei. Pentru că fotografia e mai mult decât o imagine vom încerca și vom reuși să descifrăm ce se află în spatele acestei imagini.

Proiectul este inițiat de Dragoș Asafteiavându-i ca parteneri pe Cristian China-Birta – Chinezu și Vlad Dulea și face parte din Kooperativa 2.0.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *