Adăugat pe 4 iulie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Despre fotografia de stradă într-o întâlnire foto cu Aurel Rapa

Întâlnire fotografică Photosetup - Aurel Rapa
Întâlnire fotografică Photosetup - Aurel Rapa

Vă povesteam zilele acestea despre întâlnirile fotografice Photosetup. Acum vă scriem pentru a vă invita la cea de a doua întâlnire (în momentul de față mai sunt circa 30-40 de locuri libere din totalul de 50). Alături de Aurel Rapa veți auzi poveștile fotografiei de stradă sâmbătă, 13 iulie, începând cu ora 11:30 la cafeneaua Tete-a-Tete din Parcul Herăstrău, București. Despre Aurel Rapa v-am vorbit în urmă cu ceva timp.

Este unul dintre fotografii pe care-i apreciem enorm, enorm de mult! La începutul anului îl descriam drept un fotograf cu personalitate. Ne menționem părerea și acum, după mai bine de jumătate de an în care i-am admirat în continuare fotografiile. Promitem să revenim cu un alt articol de portofoliu de-al său cât de curând! :-)

Așadar, dacă vă pasionează fotografia de stradă, noi vă recomandăm cu cea mai mare căldură să luați parte la workshop-ul susținut de Aurel. Poveștile fotografiei de stradă se aud altfel spuse de el. Să ne credeți pe cuvânt. :-)

Vă puteți înscrie la întâlnire pe Photosetup.ro.

Întâlnire fotografică Photosetup - Aurel RapaÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.