Adăugat pe 14 septembrie 2014 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Do the Right mix and take a selfie

Do the Right Mix
Do the Right Mix

Așa ar putea continua mesajul campaniei Do the Right Mix Romania inițiată de Comisia Europeană. Pe scurt, campania îndeamnă oamenii să utilizeze mijloacele de transport în comun sau autovehiculele într-un mod cât mai eficient, scopul fiind acela de a proteja mediul prin scăderea cantității de noxe emise.

Prezentarea campaniei o veți vedea în filmulețul de mai jos. Nouă ne-a atras atenția concursul foto organizat cu ocazia ei. E unul mai aparte. Trebuie să-ți faci un selfie călătorind într-o variantă „eco-friendly”: cu autobuzul, trenul, pe jos, pe bicicletă și așa mai departe. Variante sunt multe. Creativitatea trebuie pusă însă la încercare, mai ales că nu vorbim de o fotografie obișnuită.

Unul dintre premiile pe care le puteți câștiga este un voucher de 400 de lei la Decathlon. Competiția este totodată amuzantă (să vedem cine și cum o să-și facă un selfie în autobuz), dar totodată solicitantă (și aici vom vedea partea creativă).

Vă puteți înscrie în concurs intrând pe pagina aplicației de Facebook, Do the Right Mix Romania. Mult succes! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei