Adăugat pe 13 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Povești
 
 

Mircea Bezergheanu urează la mulți ani Dobrogei, noi îi urăm la mulți ani lui

Dobrogea fotografiată de Mircea Bezergheanu
Dobrogea fotografiată de Mircea Bezergheanu

Dobrogea e acea bucată din România care te duce la limita în care nu știi dacă trăiești sau dacă visezi. Te întâlnești întâi cu peisaje mirifice, apoi cu apusuri de soare greu de uitat și nu în cele din urmă cu o deltă unică în Europa. De Dobrogea te îndrăgostești ușor, iar dacă ajungi să îi cunoști toate părțile frumoase greu te poți detașa de ea.

Mâine, pe 14 noiembrie, este Ziua Dobrogei. Am aflat asta de la fotograful Mircea Bezergheanu care a lăsat în urmă cu ceva timp pe Facebook următorul mesaj.

Și atunci am realizat că e momentul oportul să întoarcem puțin situația. Dobrogea e acolo dintotdeauna. Au trecut prin ea generații și generații, fiecare lăsându-și amprenta într-o mai mică sau mai măsură. Important e cât dintre cei care au pășit în Dobrogea i-au valorificat exitența.

Mircea Bezergheanu este unul dintre acei oameni care a dobândit putrea de a face asta. Prin fotografiile și poveștile sale ne arată și ne descoperă Dobrogea exact cum e ea. Sinceră, plină de părți frumoase și povești emoționante, un teritoriu extrem de expresiv și care-și face rapid loc în sufletele celor ce-l cunosc.

Ne-am permis să luăm câteva dintre fotografiile lui Mircea și să le publicăm aici. Mircea, îți urăm ție la mulți ani cu această ocazie! Privim de fiecare dată fotografiile pline de povești desprinse din Dobrogea! :-) Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.