LOADING

Type to search

Doi fotografi români în finala Sony World Photography Awards

dragosasaftei 4 years ago

Tocmai ce a fost anunțată lista scurtă cu fotografiile care intră în finala Sony World Photography Awards. În acest an s-au înscris cu 24% mai multe fotografii decât anul trecut, adunându-se un total de peste 173.000 din 171 de țări de pe întreg globul.

Fotografi amatori, profesioniști sau tineri elevi și-au înscris fotografiile în cele 10, 13, respectiv 3 categorii pentru fiecare grupă.

De acum urmează ca pe 23 aprilie să fie anunțați câștigătorii fiecărei categorii, dar și marele câștigător al competiției. Fotograful anului va câștiga un premiu de 25.000$, iar fotograful declarat câștigător al fiecărei categorii în parte (amatori, profesioniști, tineri) 5.000$.

Așadar să-i vedem pe cei doi fotografi români ajunși în finală!

Cosmin Bumbuț – Professional, Architecture

Fotografia cu care românul Cosmin Bumbuț a ajuns în finală face parte cred din Bumbata, proiect făcut pe durata a trei ani într-un penitenciar de maximă siguranță din România. Există și un album publicat sub forma unei cărți în 2013.

Cosmin Bumbutz - Intimate Room

Daniel Necula – Open, Enhanced

Daniel este un fotograf român din Piatra-Neamț, dar care s-a remarcat de-a lungul timpului și peste hotare, având mai multe apariții cu imaginile sale în presa din Italia. Fotografia înscrisă la competiție face parte din seria 5th floor shots. Umbra întoarsă te cam pune pe gânduri, iar fotografia îți atrage cu siguranță atenția!

Daniel Necula - Wrong way

Să le ținem pumnii în etapa finală! Felicitări!

Și să nu uităm că se poate! Anul trecut Vlad Eftenie a fost câștigătorul categoriei Open, Low Light, iar cu un an mai devreme Alecsandra Raluca Dragoi câștiga titlul de tânărul fotograf al anului.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

3 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *