Ți-e #DorDeRomânia? Atunci ar trebui să urmărești hashtag-ul pe Instagram

#DorDeRomânia
#DorDeRomânia

În urmă cu câteva luni Brad Florescu a început proiectul #DorDeRomânia alături de Samsung România. Împreună i-au invitat pe instagrammeri să publice sub hashtag-ul #DorDeRomânia fotografii frumoase cu țara noastră, fotografii care să-ți facă dor să revii atunci când ești plecat. Totul s-a desfășurat sub forma unui concurs, iar la sfârșit a fost premiată cu un Samsung Galaxy K Zoom cea mai bună fotografie. Aceasta este fotografia și aparține Mădălinei Drăgoi.

Pe durata concursului au fost înscrise peste 2.700 de fotografii frumoase din România. 2.700. Și alte fotografii se încarcă în continuare sub același hashtag. Și asta pentru că te atrage, îți transmite ceva încă de la început și știi la ce să te aștepți. Îți satisface nevoia de a vedea lucruri frumoase și de a începe să crezi în ele.

Ieri am primit șase cărți poștale cu unele dintre cele mai frumoase fotografii încărcate. Le puteți vedea în imaginea de mai jos. Cartea poștală cu marea e scrisă deja, dar celelalte cinci nu. Dacă vreți să ajungă la voi e suficient să-mi trimiteți pe contact@blogdefotografie.ro adresa unde vreți să o trimit. Sau dacă vreți să faceți o surpriză cuiva din străinătate e suficient să-mi scrieți pe mail. :-)

Update: imaginea nr. 1 (stânga sus) a plecat în București!

#DorDeRomâniaÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.