Adăugat pe 6 februarie 2013 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

Dragoș Stoica, fotograf al extremelor

Dragoș Stoica
Dragoș Stoica

Pe Dragoș Stoica îl știți probabil de pe Facebook. Și din fotografiile de la evenimente. Și din fotografiile de sport. Și din fotografiile de natură. Și așa mai departe. Dragoș excelează în multe genuri fotografice și aduce deseori perspective noi asupra fiecăruia dintre ele.

De ce îl numim fotograf al extremelor? La Dragoș fotografierea cu teleobiectiv înseamnă obținerea de fotografii foarte reușite la 600mm. Cu f/4. Timpul de expunere este ori foarte lung și aduce rezultate minunate, ori foarte scurt și, de asemenea, îngheață subiectul în momentul său cel mai expresiv.

Gama dinamică e gamă dinamică. Extinsă. Iar fotografiatul RAW e regula cea mai respectată. Toate, conduse de talentul lui Dragoș, aduc rezultate extrem de interesante, rezultate pe care le puteți vedea urmărindu-l pe Facebook. În continuare, iată câteva fotografii din portofoliul său.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.