Adăugat pe 27 iulie 2016 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

E-Book gratuit: Cum fotografiezi un airshow, scris de Radu Grozescu

Descarca gratuit ebook-ul despre cum fotografiezi un airshow scris de Radu Grozescu 4
Descarca gratuit ebook-ul despre cum fotografiezi un airshow scris de Radu Grozescu 4

Mai sunt câteva zile până la renumitul Bucharest International Air Show, care începe pe 30 iulie, dis-de-dimineață, pe Aeroportul Băneasa din București. Intrarea este liberă și sigur va fi o super oportunitate pentru fotografii excepție, mai ales că spectacolul se desfășoară pe durata întregii zile, culminând cu apusul pe durata căruia vor fi și câteva momente cu mult foc și fum.

Fotograful Radu Grozescu a pregătit astfel un e-book care se poate descărca gratuit: Cum fotografiezi un airshow. Ghidul cuprinde atât sfaturi tehnice, cât și câteva ponturi despre cum să reziști o zi întreagă în soare, să obții cele mai bune rezultate și să fii sigur că nu ratezi niciun moment.

E-Book-ul Cum să fotografiezi un airshow scris de Radu Grozescu poate fi descărcat gratuit de aici.

Descarca gratuit ebook-ul despre cum fotografiezi un airshow scris de Radu Grozescu 1 Descarca gratuit ebook-ul despre cum fotografiezi un airshow scris de Radu Grozescu 3 Descarca gratuit ebook-ul despre cum fotografiezi un airshow scris de Radu Grozescu 2Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei