LOADING

Type to search

Editarea fotografiilor în Lightroom: Curs foto cu Dan Dinu la Brașov

dragosasaftei 4 years ago

În perioada 14-15 februarie are loc următoarea ediție a cursului de editare și indexare a fotografiilor în Adobe Lightroom susținut de Dan Dinu în Brașov. Cursul se va desfășura pe durata a câte 5 ore în fiecare zi sub forma unui training intensiv. Taxa de participare este de 300 de lei, iar mia multe detalii despre cum vă puteți înscrie găsiți pe site-ul photolife.ro.

Lucrul în Lightroom e extrem de util. O perioadă m-am încăpățânat să îl folosesc. N-aveam un motiv, dar știu că nu-mi plăcea. Și mă chinuiam în Photoshop să editez serii întregi de fotografii. Îmi era mult mai greu să trec de la una la alta și să preiau setările ori să fac ulterior alte ajustări. Photoshop-ul are avantajele lui atunci când vrei să faci ceva mai complex, însă Lightroom acoperă cu succes restul situațiilor. N-am mai folosit Photoshop-ul să editez o fotografie de o perioadă bună de timp.

Daca vrei sa inveti ce inseamna o editare foto simpla si eficienta si mai ales daca vrei sa inveti cum sa iti tii munca in ordine, organizata eficient intr-o baza de date, atunci nu trebuie sa mai stai pe ganduri si sa te inscrii la acest workshop. Adobe Lightroom este un program dezvoltat exclusiv pentru fotografi, cu ajutorul caruia puteti nu numai sa va editati imaginile, ci si sa le organizati intr-o baza de date conceputa profesionist, bine indexata si sa scapati astfel de miile de imagini imprastiate peste tot in calculatorul vostru. 

Pe langa programul in sine, o sa mai invatati despre formatul RAW si importanta lui in editare, despre color management, alegerea unui monitor bun si calibrarea acestuia, despre back-up si solutii pentru a va tine munca in ordine si nu in ultimul rand, despre cum puteti lucra mereu conectati la imaginile voastre, indiferent in ce colt al lumii va aflati”, spune Dan Dinu în prezentarea cursului.

Dacă sunteți în Brașov ori aveți drum acolo, cursul ar fi o bună oportunitate să vă familiarizați cu Adobe Lightroom.

Workshop de editare a fotografiilor în Adobe Lightroom

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *