Adăugat pe 1 februarie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Expoziția foto a taberei foto din Austria

afis-tfb-64
afis-tfb-64

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, denumită generic Komandament, a fost unul dintre cele mai reușite evenimente din domeniul fotografiei din ultima perioadă. De ce spunem asta? Totul a durat 10 zile, au fost implicați 16 bloggeri, s-au realizat mii de kilometri, mii de fotografii, iar, per total, a fost o experiență minunată care s-a transpus în toate articolele și fotografiile publicate. Puteți vedea pe blogul reFresh o listă cu toate articolele scrise.

Acum vine o altă parte a taberei. La fel de frumoasă. Este vorba despre expoziția care se anunță a fi tare interesantă. Va avea loc pe 12 februarie, ora 18:00, la Grand Hotel Continental, în foaierul de la etajul al patrulea. Vor expune 16 bloggeri. Veți vedea fotografii. Veți vedea povești, cu siguranță! Dacă aveți timp și sunteți în zonă vă sfătuim să mergeți! Va fi o expoziție pe măsura întregului eveniment! :-)

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, a fost un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Hotel KehlbachwirtDomeniile Vînju MareHotel Continental Forum OradeaOpel, Neola și Anagrama.

Expoziție - Tabăra de Fotografie pentru BloggeriÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.