LOADING

Type to search

Câștigă o invitație la expoziția senzorială „Gentle Violence” din Sibiu

dragosasaftei 5 years ago

Întotdeauna am fost atras de ce se întâmplă în spatele ușilor închise din spitale. De mic am fost foarte curios și am urmărit cam toate emisiunile care arătau la televizor momente din timpul operațiilor. Poate și pentru că timp de mulți ani m-am gândit că vreau să dau la facultatea de medicină. Asta până să-mi descopăr pasiunea pentru fotografie.

Cristina Bobe este unul dintre puținii oameni care a îmbinat fotografia cu medicina și a lansat în 2013 prima platformă online de fotografie medicală din România. Este vorba de fotografiemedicala.ro, iar platforma prezintă această latură nou abordată a fotografiei din mai multe perspective.

Partea și mai interesantă este că proiectul inițiat de Cristina se materializează acum într-o expoziție foto. Desfășurată în perioada 5-28 septembrie 2014, expoziția foto „Gentle Violence” va prezenta în premieră în România imagini din culisele unui spectacol cu casa închisă: operația pe inimă.

Așa ceva nu vezi în fiecare zi. Asta-i sigur. Și mai ales așa ceva dus la nivel de artă.

Alături de Cristina vor expune și Dr. Horia Mureșian (șeful secției de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Universitar de Urgență din București, anatomist și expert în fotografia medicală a cordului) alături de artistul Sebastian Florea.

Fotografiile vor putea fi văzute, așa cum ziceam, începând de pe 5 septembrie și până pe 28 la Muzeul Național Brukenthal din Sibiu. Însă pentru a putea fi văzute, este nevoie de o invitație.

Câștigă o invitație la expoziția „Gentle Violence”

Avem două astfel de invitații pe care vi le oferim. Tot ce trebuie să faceți este să spuneți într-un comentariu că vă doriți să vedeți expoziția. Puteți face acest lucru până pe 6 septembrie, urmând ca pe 7 să alegem câștigătorii prin tragere la sorți pe random.org.

Dacă sunteți din Sibiu sau aveți drum în perioada aceasta ar fi păcat să ratați expoziția! 🙂

Expoziția senzorială „Gentle Violence”, Septembrie 2014, Muzeul Național Brukenthal, Sibiu

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei