Adăugat pe 12 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Expoziția Maschere di Venezia de Simion Buia ajunge la Brașov

Expoziție Simion Buia - Maschere di Venezia
Expoziție Simion Buia - Maschere di Venezia

Maschere di Venezia este unul dintre cele mai reușite proiecte foto pe care le-am văzut, iar totul se datorează măiestriei fotografului Simion Buia de a scoate în evidență delicatețea și de a transforma totul într-un concept fine art.

Am încercat să surprind ceea ce individualizează masca, nu ceea ce uniformizează. Pentru mine, masca revelează, nu ascunde și de aceea merg an de an pentru a surprinde noi motive și a le include în colecția mea.”, completează Simion motivând faptul că an de an face aceeași călătorie pentru a-și continua proiectul și a-l reîmprospăta în permanență.

Astfel, în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2013, la Terroris, Boutique du Vin de pe strada Diaconu Coresi din Brașov puteți vedea vedea expusă întreaga colecție cu fotografii ale măștilor venețiene. Sunt fotografiile care vă vor încânta privirea și vă vor reda frumusețea, delicatețea și povestea fiecărei măști în parte.

Iar dacă vă place foarte mult o anumită fotografie o puteți și achiziționa în forma în care a fost expusă. Pentru asta va trebui să luați parte la evenimentul de pe 28 noiembrie, fiind necesară o rezervare la adresa de mail raluca@brandingpentrufotografi.ro. :-)

Dacă sunteți în Brașov sau aveți drum pe acolo să vizitați expoziția! Veți evada pentru câteva minute din propriile gânduri.

Expoziție Simion Buia - Maschere di VeneziaÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.