Adăugat pe 12 septembrie 2016 de Răzvan Popescu in Evenimente
 
 

Expoziția Sony World Photography Awards 2016 în cadrul Bucharest Photofest

expozitia-sony-world-photography-awards-2016-in-cadrul-bucharest-photofest-1
expozitia-sony-world-photography-awards-2016-in-cadrul-bucharest-photofest-1

Te așteptăm la Teatrul Național București în perioada 12-20 septembrie pentru a vedea lucrările premiate la Sony World Photography Awards 2016, cea mai mare competiție de fotografie la nivel mondial, în cadrul Bucharest Photofest. Printre cele 30 de fotografii expuse, se numără și lucrarea Cristinei Venedict, câștigătoarea premiului național pentru România. Dacă doriți să vedeți sau să descărcați fotografiile câștigătoare puteți accesa acest link.

In Depth

Cristina Venedict, în vârstă de 34 de ani, a câștigat premiul ”Romania National Award” în cadrul Sony World Photography Awards 2016 cu fotografia intitulată „În profunzime”, lucrare ce surprinde portretul unei actrițe tinere.

Dacă ești pasionat, nu ezita să te înscrii pentru ediția din 2017! :-)

expozitia-sony-world-photography-awards-2016-in-cadrul-bucharest-photofest-3Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Răzvan Popescu

 
Avatar of Răzvan Popescu
Sunt pasionat serios de fotografie de acum 2 ani de când încerc să transmit ceva prin fotografiile mele. Îmi place să fotografiez orice dar în principiu mă bazez pe fotografia de natură cu toate ramificațiile ei, dar și pe cea de portret și eveniment.