Adăugat pe 3 iulie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Expoziția Viziuni Citadine la metroul bucureștean

Expoziția Viziuni Citadine la metroul bucureștean
Expoziția Viziuni Citadine la metroul bucureștean

După vernisajul de la Photo România Festival din Cluj, expoziția Viziuni Citadine ajunge la metroul bucureștean. Expoziția colectivă a membrilor platformei Comunitate Foto va putea fi vizitată începând cu 6 iulie în Galeria din Galerie de la stația de metrou Piața Unirii (în pasajul care leagă liniile M1/M3 cu linia M2). 

Vernisajul expoziției are loc sâmbătă, 6 iulie, ora 11:30, în locul pe care vi-l prezentam mai sus. Veți găsi 35 de fotografii care prezintă orașul în cele mai expresive forme. Totodată, organizatorii anunță că participanții care ajung la vernisaj vor avea șansa de a câștiga unul dintre cele trei tricouri Comunitate Foto. :-)

”Expoziţia „Viziuni Citadine” este unul dintre acele evenimente prin care CF încearcă să le mulţumească celor peste 4500 de fotografi-membri pentru proactivitatea şi interesul manifestat în cadrul comunității de fotografie din România. Ea vine în completarea unuia dintre obiectivele principale ale CF: oferirea unui spaţiu vizibil de promovare fotografilor amatori sau profesionişti, aflaţi într-un proces continuu de auto-îmbunătăţire.”, spun organizatorii.

Mai multe detalii despre expoziție găsiti pe site-ul ComunitateFoto.ro.

Expoziția Viziuni Citadine la metroul bucureșteanÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.