LOADING

Type to search

Expoziția Viziuni Citadine la metroul bucureștean

dragosasaftei 5 years ago

După vernisajul de la Photo România Festival din Cluj, expoziția Viziuni Citadine ajunge la metroul bucureștean. Expoziția colectivă a membrilor platformei Comunitate Foto va putea fi vizitată începând cu 6 iulie în Galeria din Galerie de la stația de metrou Piața Unirii (în pasajul care leagă liniile M1/M3 cu linia M2). 

Vernisajul expoziției are loc sâmbătă, 6 iulie, ora 11:30, în locul pe care vi-l prezentam mai sus. Veți găsi 35 de fotografii care prezintă orașul în cele mai expresive forme. Totodată, organizatorii anunță că participanții care ajung la vernisaj vor avea șansa de a câștiga unul dintre cele trei tricouri Comunitate Foto. 🙂

”Expoziţia „Viziuni Citadine” este unul dintre acele evenimente prin care CF încearcă să le mulţumească celor peste 4500 de fotografi-membri pentru proactivitatea şi interesul manifestat în cadrul comunității de fotografie din România. Ea vine în completarea unuia dintre obiectivele principale ale CF: oferirea unui spaţiu vizibil de promovare fotografilor amatori sau profesionişti, aflaţi într-un proces continuu de auto-îmbunătăţire.”, spun organizatorii.

Mai multe detalii despre expoziție găsiti pe site-ul ComunitateFoto.ro.

Expoziția Viziuni Citadine la metroul bucureștean

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *