Adăugat pe 14 septembrie 2016 de Răzvan Popescu in Evenimente
 
 

Expoziție: Arhiva foto Agerpres la Muzeul Cotroceni

Expoziție foto Arhiva Agerpres la Cotroceni
Expoziție foto Arhiva Agerpres la Cotroceni

Vreți să experimentați călătoria în timp?

Puteți face asta la ARHIVA FOTOGRAFICĂ AGERPRES!

Veniți începând cu ziua de astăzi la expoziția organizată de Agenția Națională de Presă AGERPRES! 40 de imagini reprezentative din arhiva agenției vă vor conduce spre o călătorie în timp prin istoria României.

Ce e AGERPRES?

AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. A fost fondată în 1889, având ca scop oferirea de informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior.

96 de ani de transmisie neîntreruptă!

AGERPRES oferă servicii precum serviciile și arhiva de fotografie de presă, fluxurile de știri tematice, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare.

Unde și când?

Expoziția poate fi admirată în perioada 14 septembrie – 14 octombrie 2016, în cursul săptămânii, între orele 9:30 – 17:30, la Muzeul Național Cotroceni.

De ce la Cotroceni? Deoarece Muzeul Național Cotroceni s-a impus în mediul cultural și social românesc ca o instituție modernă ce tinde să se sincronizeze cu noile tendințe din muzeologia contemporană.

Vizitați expoziția începând cu ziua de astăzi pentru a experimenta o călătorie prin vechea Românie:-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Răzvan Popescu

 
Avatar of Răzvan Popescu
Sunt pasionat serios de fotografie de acum 2 ani de când încerc să transmit ceva prin fotografiile mele. Îmi place să fotografiez orice dar în principiu mă bazez pe fotografia de natură cu toate ramificațiile ei, dar și pe cea de portret și eveniment.