LOADING

Type to search

Expoziție: Cele mai bune fotografii din turele Photolfie

dragosasaftei 4 years ago

Ieri povesteam despre importanța ieșirilor la fotografiat, iar astăzi vă invităm să vedeți rezultatul acestora. Dan Dinu face la Photolife unele dintre cele mai atractive ture foto din țară, dar care se desfășoară atât la noi, cât și în afara granițelor. Nu de puține ori am văzut fotografii minunate făcute de Dan sau de participanții la turele respective.

Și mai mult decât atât, cu ajutorul acestor ture a format o comunitate de oameni cu suflete frumoase, calde. Și nu exagerez. Când am primit mail-ul în care anunța expoziția m-am simțit ca și cum aș citi o invitație la o întâlnire de familie, cu mai multe rude în apropierea sărbătorilor de iarnă. Și cred că-i tare important să reușești să redai senzația asta.

Pe scurt, expoziția cu cele mai bune fotografii realizate în turele foto Photolife își are vernisajul pe 2 decembrie, la ora 18, în Librăria Okian din Brașov. Fotografiile vor putea fi văzute până la sfârșitul lunii decembrie în același loc.

Au trecut sapte ani de cand Dan Dinu si Photolife va ofera unele dintre cele mai frumoase ture foto, iar ca de obicei la final de an este momentul sa le aratam si altora momentele surprinse, sa depanam povesti inedite si sa ne bucuram cu totii de fotografii frumoase. Libraria Okian ne este si de aceasta data alaturi in organizarea expozitiei, ce cuprinde 40 de imagini, ce ne vor purta prin satele sasesti si prin Sighisoara, prin Delta Dunarii, pe la Portile de Fier sau prin Muntii Vrancei, dar si in afara granitelor pe costele spectaculoase ale Irlandei de Nord, prin Dolomiti, in Uganda si Noua Zeelanda.

Fiecare dintre noi are cate ceva de invatat la o intalnire foto, indiferent ca este participant sau trainer. Oamenii vin foarte deschisi la astfel de intalniri si se leaga de fiecare data prietenii de durata, inchegate in jurul acestei pasiuni comune care este fotografia. Uneori imi dau seama ca ma bucur mai mult pentru realizarile lor decat pentru ale mele, si asta pentru ca poate pentru ei satisfaciile sunt mult mai mari acum la inceput de drum. Aceasta expozitie le este dedicata in intregime si astept ca de fiecare data sa ma bucur de incantarea cu care fiecare dintre expozanti isi va privi cu admiratie fotografia atarnata pe perete. Reusita lor este incantarea mea si ma bucur sa fiu parte din tot acest demers, in care procesul de declansare se transforma intr-o imagine ce este destinata publicului larg.”, ne spune fotograful Dan Dinu, coordonatorul proiectului Photolife, cel care a facut selectia imaginilor din expozitie si cel care va va fi gazda la eveniment.

Fotografii care expun sunt: Alexandru Mazare, Corina Oncioiu, Cristian Goga, Cristian Mihart, Florentina Catrinaru, Florentina Tilvic, Gabriel Barac, Laurent Lefevre, Liviu Dragomir, Lucian Constantin, Mariana Cotoi, Monica Nastase, Radu Hrincescu, Radu Lacrajan, Radu Pescaru, Razvan Iliescu, Stefan Hutu, Theodor Dinulescu si Vlad Popescu.

Fotografiile vor sta pe simezele librariei pana la finalul lunii decembrie. Printurile fotografice sunt oferite de catre Cosmos Foto Digital, partenerul nostru de la fiecare expozitie.

Expozitie PHOTOLIFE

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *