Adăugat pe 11 decembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Fotografii cu pisici într-o expoziție expresivă de Cristian Bassa și Andrei Marcu

Cristian Bassa, Pisicile Poetice
Cristian Bassa, Pisicile Poetice

De pe 14 decembrie 2013, de la ora 16, până pe 15 ianuarie 2014, veți putea vedea la Question Mark – The Stereo Club, Calea Victoriei 48-50, București, o expoziție foto extrem de expresivă cu niște Prieteni Altfel, așa cum se numește și proiectul cuprinzător sub egida căreia este realizată.

Expoziția foto semnată de Cristian Bassa și Andrei Marcu surprinde pisicile pe care le vedem zi de zi în fel și fel de fotografii. Partea frumoasă este că de această dată ne întâlnim cu fotografii expresive, poetice, care completează și conturează o poveste pe care o înțelegi din momentul în care privești fotografia.

Partea și mai frumoasă e că fotografiile expuse vor putea fi cumpărate pe loc, iar banii stârnși vor fi donați unor cauze caritabile. Felicitări pentru idee! :-)

Așa cum ziceam, expoziția face parte din proiectul Prietenii Altfel care se va desfășura pe întreg parcursul zilei. Se vor ține ateliere despre cum ar trebui copiii să interacționeze cu câinii în situațiile riscante, despre comunicarea între om și câine pentru sportul de performanță și despre terapiile și intervențiile asistate de necuvântătoarele din jurul nostru. Mai multe detalii găsiți în afișul din continuare. Fotografia pe care ați văzut-o mai sus face parte din expoziție.

Proiectul „Prietenii Altfel”Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.