Adăugat pe 21 august 2014 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Expoziție foto: Călătorie în Noua Zeelandă prin fotografiile lui Dan Dinu

Expoziție foto - Aotearoa, Dan Dinu
Expoziție foto - Aotearoa, Dan Dinu

În perioada 2-27 septembrie sunteți invitați într-o călătorie în Noua Zeelenadă. Gazda călătoriei va fi Dan Dinu alături de fotografiile pe care le-a realizat într-o tură foto Photolife cu un an în urmă.

Peisajele vulcanice inedite, plajele si zonele de coasta spectaculoase, fiordurile, ghetarii si muntii, padurile impresionante si o fauna aproape in totalitate endemica, fac din Noua Zeelanda o tara cu un peisaj uimitor, unic in lume”, povestește Dan Dinu despre locul care face subiectul fotografiilor prezentate în expoziție.

Vernisajul va avea loc pe 2 septembrie începând cu ora 17:00 în Librăria Okian. Pentru cei care nu pot ajunge să vadă expoziția se va organiza pe 3 septembrie de la ora 18:00 la Centrul Cultural Reduta o videoproiecție cu fotografiile vernisate.

Așadar dacă sunteți din Brașov sau dacă treceți prin Brașov în perioada următoare merită să vă răpiți câteva minute ca să vizitați expozița  Aotearoa și fotografiile realizate de Dan Dinu.

Expoziție foto - Aotearoa, Dan DinuÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.