LOADING

Type to search

F64 împlinește 13 ani și celebrează 5 servicii noi

dragosasaftei 4 years ago

În fotografia de mai sus îi vedeți pe Marian Alecsiu și Daniela Becheru, fondatorii F64. Istoria începe acum 13 ani când au pornit magazinul alături de o echipă mică formatăd in doar câțiva angajați. 10 ani mai târziu, în 2011, F64 devine cel mai mare magazin foto-video din Europa de Sud-Est. Astăzi F64 aniversează 13 ani și este format dintr-o echipă de 130 de angajați.

Dovadă că 13 nu este un număr cu ghinion, magazinul anunță cu ocazia aniversării lansarea a 5 servicii noi:

  • Perioada de retur a produselor se prelungește la 30 de zile;
  • Serviciul de consultanță online este acum non-stop;
  • La primirea coletului ai 5 minute să îl verifici;
  • Produsele aflate în garanție sunt ridicate și returnate gratuit;
  • Perioada de procesare a comenzilor s-a extins până la ora 18:30, ele putând fi livrate începând cu a doua zi după ora 10:00.

Pe lângă faptul că nu mai ai treabă cu predarea/ridicarea produselor atunci când vrei să le trimiți în garanție, cred că al doilea mare avantaj din cele cinci servicii este faptul că poți comanda până la 18:30, iar comenzile să fie procesate pentru livrare în ziua imediat următoare.

Mă gândesc că-i puțin solicitant din punct de vedere logistic, însă pentru client e-un avantaj destul de mare. Se mai întâmplă uneori să nu poți comanda în timpul zilei sau să-ți amintești spre după-masă. Procesarea comenzilor până la 18:30 te mai salvează cu o zi, practic, în livrarea produselor.

Tot cu ocazia aniversării puteți găsi pe F64 și o serie de promoții atractive care vă oferă vouchere de 13, 26 sau 39% din valoarea produselor. Voucherele vor putea fi utilizate până la sfârșitul lunii. Promoțiile le puteți găsi aici.

Promoții F64 13 ani

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *