LOADING

Type to search

F64 împlinește 13 ani și celebrează 5 servicii noi

dragosasaftei 6 years ago

În fotografia de mai sus îi vedeți pe Marian Alecsiu și Daniela Becheru, fondatorii F64. Istoria începe acum 13 ani când au pornit magazinul alături de o echipă mică formatăd in doar câțiva angajați. 10 ani mai târziu, în 2011, F64 devine cel mai mare magazin foto-video din Europa de Sud-Est. Astăzi F64 aniversează 13 ani și este format dintr-o echipă de 130 de angajați.

Dovadă că 13 nu este un număr cu ghinion, magazinul anunță cu ocazia aniversării lansarea a 5 servicii noi:

  • Perioada de retur a produselor se prelungește la 30 de zile;
  • Serviciul de consultanță online este acum non-stop;
  • La primirea coletului ai 5 minute să îl verifici;
  • Produsele aflate în garanție sunt ridicate și returnate gratuit;
  • Perioada de procesare a comenzilor s-a extins până la ora 18:30, ele putând fi livrate începând cu a doua zi după ora 10:00.

Pe lângă faptul că nu mai ai treabă cu predarea/ridicarea produselor atunci când vrei să le trimiți în garanție, cred că al doilea mare avantaj din cele cinci servicii este faptul că poți comanda până la 18:30, iar comenzile să fie procesate pentru livrare în ziua imediat următoare.

Mă gândesc că-i puțin solicitant din punct de vedere logistic, însă pentru client e-un avantaj destul de mare. Se mai întâmplă uneori să nu poți comanda în timpul zilei sau să-ți amintești spre după-masă. Procesarea comenzilor până la 18:30 te mai salvează cu o zi, practic, în livrarea produselor.

Tot cu ocazia aniversării puteți găsi pe F64 și o serie de promoții atractive care vă oferă vouchere de 13, 26 sau 39% din valoarea produselor. Voucherele vor putea fi utilizate până la sfârșitul lunii. Promoțiile le puteți găsi aici.

Promoții F64 13 ani

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei