Adăugat pe 26 septembrie 2017 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Câștigă o invitație la Conferința F64 PHOTO STORY de pe 5 octombrie

F64 Photo Story 1
F64 Photo Story 1

Update: F64 a decis să ofere invitații tuturor celor înscriși la concurs. Mulțumim! :-)

Săptămâna viitoare, pe 5 octombrieF64 organizează conferința PHOTO STORY. Begin your journey, dedicată celor care vor să facă pasul următor în fotografie. Agenda evenimentului cuprinde prezentări dedicate fotografiei, videografiei și vlogging-ului, aducându-i în fața celor prezenți pe Vlad Eftenie, Daniel Chindea, Andrei Baciu, Laura Mușuroaea și Nick Driftwood, în orindeai „intrării pe scenă”.

PHOTO STORY este un concept complex, în care am îmbinat informația cu practica, noutățile cu expriența, dorința de inedit cu tehnicile clasice. Conferința se adresează iubitorilor de imagine și aduce în prim-plan o serie de subiecte actuale, dezbătute de unii dintre cei mai apreciați specialiști din domeniu.

Iată câteva dintre subiectele care vor fi atinse pe durata conferinței:

  • Spațiu, lumină, timp și emoție în fotografie;
  • Momentul de grație;
  • DSRL vs. Mirrorlesss;
  • Relația dintre fotografie și text;
  • Tips & tricks în vlogging;
  • Videografie & cinematografie;

Agenda completă o vei găsi pe pagina dedicată conferinței.

F64 Photo Story 2

CONCURS: Câștigă o invitație la F64 PHOTO STORY

Alături de F64, punem la bătaie 3 invitații pentru conferința de pe 5 octombrie. Tot ce trebuie să faci e să scrii într-un comentariu motivul pentru care vrei să vii la conferință. Înscrie-te până pe 1 octombrie, la ora 20:00. Câștigătorii îi vom anunța în dimineața zilei de 2 octombrie. Succes!

Înscrie-te la conferință! Are loc pe 5 octombrie, începând cu ora 9, la Crystal Palace Ballroom în București. Tariful de înscriere (încă early-bird) este de 139 de lei.


Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.