LOADING

Type to search

Facebook a introdus fotografiile în comentarii

dragosasaftei 5 years ago

Se pare că Facebook pune din ce în ce mai mult accent pe fotografii în ultimul timp. Ce-i drept este o rețea socială vizuală care are la bază fotografii. Zilnic se încarcă pe Facebook peste 300 de milioane de fotografii. Zilnic. Iar acest număr este într-o continuă creștere. Noul news feed al rețelei va pune și mai mult accent pe fotografii. Veți vedea asta.

Făcându-se încet, încet trecerea la noua variantă, Facebook mai vine cu o noutăate. În această seară (n.r. 19 iunie 2013) a introdus posibilitatea de a lăsa fotografii în comentarii. Procedura e simplă. În câmpul pentru comentarii apare în partea dreaptă simbolul unui aparat foto. Dând click pe el se va deschide o fereastră prin care veți putea alege ce fotografia să încărcați.

E interesant acest nou feature. Poți răspunde unei fotografii cu o fotografie, spre exemplu. Poți veni cu o îmbunătățire a ei, o corectare, o precizare sau orice alt indiciu vizual. Suntem curioși să vedem cum va prinde această nouă opțiune a rețelei. Uitați, cam așa funcționează adăugarea fotografiilor în comentarii. 🙂

Facebook introduce fotografiile în comentarii

Facebook introduce fotografiile în comentarii

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *