Adăugat pe 19 iunie 2013 de Dragoș Asaftei in Fotografia în Social Media
 
 

Facebook a introdus fotografiile în comentarii

Facebook introduce fotografiile în comentarii
Facebook introduce fotografiile în comentarii

Se pare că Facebook pune din ce în ce mai mult accent pe fotografii în ultimul timp. Ce-i drept este o rețea socială vizuală care are la bază fotografii. Zilnic se încarcă pe Facebook peste 300 de milioane de fotografii. Zilnic. Iar acest număr este într-o continuă creștere. Noul news feed al rețelei va pune și mai mult accent pe fotografii. Veți vedea asta.

Făcându-se încet, încet trecerea la noua variantă, Facebook mai vine cu o noutăate. În această seară (n.r. 19 iunie 2013) a introdus posibilitatea de a lăsa fotografii în comentarii. Procedura e simplă. În câmpul pentru comentarii apare în partea dreaptă simbolul unui aparat foto. Dând click pe el se va deschide o fereastră prin care veți putea alege ce fotografia să încărcați.

E interesant acest nou feature. Poți răspunde unei fotografii cu o fotografie, spre exemplu. Poți veni cu o îmbunătățire a ei, o corectare, o precizare sau orice alt indiciu vizual. Suntem curioși să vedem cum va prinde această nouă opțiune a rețelei. Uitați, cam așa funcționează adăugarea fotografiilor în comentarii. :-)

Facebook introduce fotografiile în comentarii

Facebook introduce fotografiile în comentariiÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei