Adăugat pe 12 iunie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Fiind membrul nostru ai 20% la workshop-urile Academiei de Fotografie

Academia de Fotografie
Academia de Fotografie

Academia de Fotografie este un concept curând lansat de fotograful Simion Buiaconcept care aduce în față posibilitatea de a lua parte la o serie de workshop-uri tematice susținute de lectori cu multă experiență în spate și care au deschiderea necesară de a ne împărtăși tuturor poveștile lor. Pe lângă partea de workshop-uri, Academia de Fotografie vine și cu o serie de articole utile din domeniu, acestea fiind completate cu recenzii de cărți (cam greu găsești recenzii de cărți de fotografie la noi în țară) și interviuri bazate pe proiecte demne de urmat.

Noi vrem să vă anunțăm astăzi începerea unei colaborări cu Academia de Fotografie! Vom prezenta constant fiecare workshop care va urma, indicându-vi-le totodată pe cele mai potrivite pentru voi în funcție de fel și fel de situații.

Partea interesantă este că venim cu o surpriză… :)

Ai 20% reducere la workshop-uri dacă ești membrul nostru

Ideea e simplă. Fiind membrul nostru* ai o reducere de 20% la înscrierea la oricare dintre workshop-urile Academiei de Fotografie. Poate fi unul, pot fi două, pot fi mai multe. Ai 20% reducere la fiecare workshop. Sperăm să vă încânte ideea! :-) Noi garantăm pentru calitatea workshop-urilor, motiv pentru care, așa cum ziceam, le vom prezenta pe fiecare dintre ele în detaliu!

Iar colaborarea nu se va rezuma doar aici! Vă pregătim mai multe surprize interesante pe parcursul perioadei care urmează!

*Condițiile pentru obținerea reducerii: Trebuie să fii înregistrat pe Blog de Fotografie. Un cont îți poți face aici. Apoi trebuie să trimiți un mail pe adresa contact@academiadefotografie.ro în care să precizezi că ești membru Blog de Fotografie, urmând ca ulterior să beneficiezi de reducerea de 20% din prețul final al workshop-ului la care dorești să te înregistrezi.


Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.