Adăugat pe 22 mai 2013 de Dragoș Asaftei in Uncategorized
 
 

Flickr a făcut următorul pas

Cum arată noul Flickr
Cum arată noul Flickr

Și are acum un design care te cam lasă fără cuvnite. Noi cel puțin așa îl vedem. Designul clasic al rețelei de socializare bazate pe fotografii, Flickra fost schimbat în ultimele zile cu unul mult mai modern, mai actual, mai atractiv și care îndeplinește nevoile utilizatorilor mult mai bine. Schimbarea este binevenită și sincronizată cu ziua în care Yahoo! (care deține și Flickr) a achiziționat Tumbrl pentru suma de 1,1 miliarde de dolari. Se pare că Yahoo! vrea să acapareze cât mai mult din piața foto online. Nu ne-ar surprinde în viitor și o achiziție a celebrului 500px. Ar fi chiar interesant, cine știe.

Ce aduce nou Flickr

În primul rând se zvonește că Flickr ar putea fi integrat în noul iOS 7. Ni se pare corect. Văzând că o mare parte din fotografiile încărcate pe rețea sunt realizate de utilizatorii iOS (iPhone este cea mai populară cameră foto din ultimii ani – citește articolul nostrua început migrarea către dezvoltarea aplicațiilor pentru dispozitivele mobile și, așa cum se zvonește, o posibilă introducere în meniul de bază a noului iOS 7, update așteptat la începutul acestei veri.

Iată, deci, principalele noutăți:

  • Pentru 50$/an vei putea naviga fără a vedea reclamele;
  • Pentru 500$/an primești un spațiu de stocare de 2TB (în mod normal ai 1TB, ceea ce oricum e foarte mult);
  • Pagina de început este acum ca un portal al cărui scop este de a descoperi noi fotografii;
  • Fotografiile sunt sortate mult mai bine și mult mai vizibile;

Uitați și câteva fotografii cu noul design al rețelei de socializare.

Cum arată noul Flickr

Cum arată noul Flickr

Cum arată noul FlickrÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.