Adăugat pe 20 septembrie 2014 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

Unde să îți pui folie de protecție pe display-ul aparatului foto în București

Folie de protecție pe display-ul aparatului foto
Folie de protecție pe display-ul aparatului foto

Țin minte că acum un an când m-am întâlnit cu Aurel Rapa la un eveniment l-am întrebat de ce nu poartă capacul de protecție pentru display-ul aparatului, știind că face fotografie de stradă în tot felul de condiții. Mi-a răspuns atunci că are folie de protecție, ba chiar din silicon. Mi-a venit greu să cred pentru că abia, abia se vedea. Atunci îmi propusesem să îmi pun și eu pe aparat, doar că am tot amânat. Până ieri când am mers alături de Aurel să „înfoliem” aparatele.

N-am pornit ieri cu gândul să scriu acest articol. Dar modul în care lucrează oamenii și calitatea produsului, foliei în sine, m-au îndemnat să povestesc mai departe experiența de ieri.

Să vă spun întâi de foliile folosite. Sunt făcute dintr-un silicon rezistent și sunt decupate la o imprimantă laser după anumite preset-uri. Dacă nu există deja un design pentru ecranul aparatului pe care l-ai adus, ți se va face unul pe loc. Durează cam 5-10 minute.

Apoi ecranul este curățat, iar folia aplicată. Milimetric. De nici nu-ți dai seama că e o folie pe ecran. Totul se face foarte atent, iar dacă descoperi vreo „greșeală” trebuie doar să-i spui domnului care s-a ocupat și ți-o va reface pe loc. Durează cam 15 minute aplicarea pe o suprafață.

Și vă puteți pune astfel de folii și pe blițuri, de exemplu. Priviți imaginea de mai jos să vedeți cât de „vizibilă” e folia.

Folie de protecție pe display-ul aparatului foto

În comparație cu acel capac de protecție folia generează mai puține reflexii și este mult mai subțire, evident. Totuși, avantajul capacului rămâne acela că e mult mai rezistent la șocuri. Asta dacă știți că fotografiați în zone în care aparatul ar fi predispus la astfel de lovituri. În rest consider că folia poate fi alegerea potrivită.Folie de protecție pe display-ul aparatului foto Folie de protecție pe display-ul aparatului foto Folie de protecție pe display-ul aparatului foto Folie de protecție pe display-ul aparatului foto Folie de protecție pe display-ul aparatului foto folie-de-protectie-pe-display-ul-aparatului-5aFolie de protecție pe display-ul aparatului foto Folie de protecție pe display-ul aparatului foto Folie de protecție pe display-ul aparatului foto Folie de protecție pe display-ul aparatului foto

Prețul pentru „înfolierea” suprafețelor unui aparat este de 30 de lei. Pentru un bliț prețul este de 10 lei. Mai multe informații găsiți pe 24gsm.ro sau foliideprotectie.ro. Sau puteți suna direct la numărul 0728.428.428, la care va răspunde Wagenpfiel Cristian, domnul pe care l-ați văzut și în imagini.

Locația este pe Strada Alunișuluinr. 120. Ai de mers cam 10-15 minute pe jos de la ieșirea de metrou Constantin Brâncoveanu.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.