Adăugat pe 2 aprilie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Follow-up: Nu se lansează obiectivul pliabil!

Blog de fotografie pe PetaPixel
Blog de fotografie pe PetaPixel

Dar chiar și așa, noi suntem tare bucuroși acum. Bineînțeles, articolul de ieri în care vă prezentam obiectivul pliabil în proporție de 80% a fost un supliment venit de 1 aprilie. Ar fi totuși interesant un asemenea obiectiv. Cine știe, poate în viitor vor lua în considerare producătorii și un astfel de concept. Imposibil tehnic n-ar fi, doar că probabil ar costa foarte, foarte mult. Revenind, haideți să vă spunem de ce suntem bucuroși. :-)

PetaPixelunul dintre cele mai mari bloguri de fotografie din lume, ne-a menționat într-un articol care conține o listă a farselor din lumea foto de 1 aprilie. Și noi suntem tare mândri de faptul că ne regăsim în lista menționărilor. Articolul cu pricina, A Roundup of April Fools’ 2013 Jokes in the World of Photography, cuprinde o serie de glume tare, tare interesante: veți regăsi aparatul pentru stângaci, un Fuji cu două obiective – 3D, un obiectiv 16-600mm și așa mai departe.

Mai sus vedeți o imagine a menționării noastre. :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.